Kiistattomia todisteita siitä, että nyt on kesä

ite puin

Tai siis, ainakin jo ihan reilusti kevät

  • Aurinko lämmittää jo niin paljon, että mieleen palautuu, että joskus ulkona tarkenee t-paidalla ja ilman pipoa. Tai ainakin sillä kesäpipolla.
  • Tiet ovat niin sulia, että ulkona voi pitää tennareita. Eikä kuraa imeydy tennarikankaan läpi varpaaseen ihan kamalasti. Tai jos imeytyykin, ei tule ihan heti jäätymisestä johtuva varvaskuolio.
  • Torilta saa mansikoita. Ne ovat toki ulkomaisia, mutta niitä voi ostaa ulkoilmatorikojusta, eivätkä ne ole jäätyneet siellä kokkareiksi.

 

  • Ulkona voi syödä ruokaa. Sitä joutuu jonottamaan, se on ylihinnoiteltua, koostuu pääosin perunoista ja dipistä (jota tippuu aina kesäihmisen toppatakille) ja ympärillä las palmas-collegeihin pukeutuneet pariskunnat liian lyhyissä farkuissa valittavat kovaan ääneen, kuinka Tesoman paikallispubin Kaljafestarien nakkiperunat olivat kaikilla kuviteltavilla tavoilla mahtavampia.
  • Ulkona on kärpäsiä. Toki ne ovat niin tokkuraisia, että havainnot perustuvat pääosin siihen, kun ne lentävät kopsahtaen otsaan ja kellahtavat maahan.Kesäkesäkesä!

Kommentit

sanumaria

Kuka sä oot ja mitä sä oot tehny tiitille? Kamalan paljon positiivisuutta täällä palstalla!

tiiti
ite puin

Bzzt. Me olemme robottivalloittajat avaruudesta. Viekää meidät johtajanne luo. Bzzt.

(Ei olla kauhean hi tech, kun kuuluu tommosta bzzt-ääntä, mutta minkäs teet, ja meillä on isommat pyssyt)

sanumaria

Sen johtajan nimi on Risto. Asuu tiitillä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.