Kuinka tappaa aikaa flunssassa

ite puin

Bläärgh. Se tunne, kun on niin flunssa, ettei voi tehdä mitään kivaa, mutta ei niin flunssa, että nukuttaisi koko ajan. Sitten kun kaikki kissavideot, kokkitositeeveet ja lupaavasti piilovittuilusta ja selkäänpuukotuksesta koostuvat kommenttisodat on katseltu, luettu ja koettu, tarvitaan järeämpiä ajankulutusaseita. Esim.

  • Pysäytä youtube-videoita niin, että puhujalla on hassuin mahdollinen ilme. Tämä vitsi kestää muuten yllättävän pitkään.
  • Etsi ulkomaankielisistä verkkokaupoista tuotteita, joilla on hupaisia nimiä, kuten "palli", "hanuri" tai "muna".
  • Keksi edellisistä ihkutuskehuja, kuten: "Tuo Muna sopii todellakin pääsi muotoihin" tai "Pallisi on kuin sinulle tehty".
  • Toivo salaa, että seuraavan trendilaukun nimi on joku edellisistä ja blogeissa aletaan puhua tyyliin: "Pitkään kuolaamani Mulberryn Hanuri on äärettömän tilava ja pehmoinen".
  • Googleta ihmisiä, joiden nimenä on kirosana
  • Yritä etsiä uusia vielä irstaampia kirosanoja. Ja googleta niitä.
  • Vaihtele tv:n puheohjelmien välillä nopeasti kanavaa ja yritä saada aikaan lauseita
  • Ajasta mikroaaltouuniin, munakelloon ja puhelimen timeriin sama aika, ja katso mikä voittaa

Sanoinko, että "kuinka tappaa aikaa sivistyneesti"? No en sanonut.

(kuva)

Kommentit

somewhere

Tässä myös "laadukas" ajanviettopaikka jokaiselle flunssan tai muun taudin tylsistyttämälle tai muuten vaan jotain hömppää kaipaavalle: http://www.buzzfeed.com/

Tuo paikka on ääretön, linkit vaan jatkuu ja joka sivulta pääsee uusiin linkkeihin. Addiktoivaa! 

tiiti
ite puin

Kiitos! Laatu ja sivistys, ne vois olla mun keskimmäiset nimet. Nyt se on vaan joku "Annukka".

lelkola
Läski lätisee

"Pallisi on kuin sinulle tehty." :DD En kestä... Kiitos tästä! Ja paranemisia!

tiiti
ite puin

Kiitoksia ja kiitoksia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Luin "panemisia".

tiiti
ite puin

Siinä onkin muuten toivotus, jonka soisi yleistyvän arkikielessä. Se voisi korvata vaikka "hauskaa päivänjatkoa" -tyyliset heipat. Panemisia, se ässempi tapa sanoa:"hei-hei".

PoniN (Ei varmistettu)

Tää sopii jotenkin myös kuinka tappaa aikaa töissä-teemaan. Mutta jos saisin kuluttaa elämäni huippuvuosia kahdeksan tunnin pöydän ääressä kökkimisen ja pölyhiukkasten laskemisen sijaan vaikka kotona sairastamiseen, niin suosittelen tällasia vanhanaikasia metodeja. Koska surffata ehtii töissäkin!

Kirjasto: Jos jaksaa manselaisena raahautua armaaseen pääkirjasto Metsoon, niin siellähän on upean kattava DVD-valikoima ja jos vanhoista leffoista tykkää, niin esim. koko Marilyn Monroen tuotanto on tarjolla. Plussanan Pokka pitää-sarjan kaikki tuokkarit!
Muumilaakso: Taidemuseon alakerran muumilaakso jos mikä lisää euforista pöpöoloa. Valaistus on optimaalinen flunssan väsyttämille silmille ja aulassa on sellaisia puuveneitä, johon voi mukavasti uinahtaa. Omaa pahaa flunssaoloa voi kompensoida sillä, että muumeilla ei ole perärööriä, joten olo lienee tukala jatkuvasti. Kokemus olisi täydellinen, jos taustalla soisi vielä monotoninen Muuskanuikun huilumusiikki, mutta se on vissiin haudattu vanhan museon mukana. Hö.
Vapaavalintaisen kaupan ruokaosasto, mieluiten kuitenkin joku keskustan isoista, kuten S, hienompi S tai kansansyvätrivit A: Ruokaosasto on mahtava flunssa-aikaan. Se on ainoita hetkiä, kun kirmaa pulla-, keksi-, juusto- ja muro-osaston ohitse sivuilleen vilkuilematta suoraan hevi-osastolle. Appelsiinit ei oo koskaan näyttäneet niin hyviltä! Sitruuna kutsuu viekoittelevasti! Inkivääri ja hunaja tanssivat iloista humppaa ostoskorissa! Muiden kurjuudesta iloa saava yskii ja aivastelee tietenkin ympäriinsä ja hekumoi sillä ilolla, että miltei mikään tuotteista ei ole yksittäispakattu. Tarttumapintaa löytyy siis runsaasti! Kassoja kohti mennessä voi kahmia jäätelöä mukaan mielettömiä määriä, koska kylmähän tunnetusti helpottaa kurkkukipua.

Pikaista paranemista!

tiiti
ite puin

Mahtivinkkejä, kiitoksia :D Ja totta, tuo muumien peräreiättömyys kyllä auttaa yllättävästi jaksamaan synkkinä hetkinä. Se on vähän niinkuin se kuuluisa valo tunnelin päässä, muttei ollenkaan.

sannanna (Ei varmistettu)

Maailmassa on yllättävän paljon ihmisiä, joiden nimi on Sian Elin. Facebookista tämän voi todentaa. Oli pakko alkaa seurata kyseisen nimistä sisustussuunnittelijaa. Kuukausien ajan huvitti tavattomasti joka kerta, kun Sian Elin lähetti asiallisen, sisustusaiheisen päivityksen.

emmastiinakaroliina (Ei varmistettu)

Google on selvästi kaveri, vaikka flunssa ei olisikaan. Pakko pistää tähän pari linkkiä, joiden avulla voi hienosti saada kulumaan aikaa ja tuntea itsensä ehkä maailman hyödyllisimmäksi ihmiseksi:

http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/
Varoitus: Jäin tänne jumiin kerran koko viikonlopuksi, mutta galaksin ulkopuoliset elämän muodot matkustivan maahan vain syödäkseen keksejäni!

Ja siis mikä on hyödyllisempää kuin GIFF-tanssit? Ei mikään.
http://fuzzywobble.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://cocoandcarrie.blogspot.fi/

Kiitos vinkeistä ja nauruista :D Nuo vinkit sopii juuri myös siihen flunssaiseen oloon, kun on kyllästynyt tekemään kaikkea muuta ja kyllästynyt koko flunssaan. Joku "viisas" kehottaa lukemaan kirjoja, mutta jos on voipunut olo, niin ei jaksa edes pitää kirjaa käsissään eikä ajatus kulje. Siksi kaikki älyttömät jutut on niin paljon parempia. Toivotaan, että pysytään terveinä, mutta jos flunssa yllättää, niin nytpä ainakin tietää, mitä tehdä ajantappamiseksi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.