Moderneja juhannustaikoja

ite puin

Perinteiset vanhan kansan juhannustaiat taitavat olla jonkun sellaisen maanomistajan keksimiä, joka on edes kerran kesässä tahtonut katsella alastomana kirmaavia nuoria tyttöjä tontillaan. Noh, voivat ne silti toimia. Kaupungissa peltoja on kuitenkin vähän hintsusti ja kukkasiinkin on ainakin joku city-koira pissinyt. Todennäköisesti pultsarikin. Tässäpä siis moderneja ja kaupungissakin toteutettavia, ei-pisinhajuisia, taikoja tulevasta sulhasehdokkaasta tietoja halajavalle.

  • Tulevan sulhasen ennustus. Kun kosteahkon city-juhannuksen jäljiltä kaivaa tyynynsä tai poskensa alta kännykkänsä ja pelokkaasti katsoo siitä aamuyöllä laskuhumalassa lähetetyt epätoivoviestit (yleesä vähintään seitsämän), tuleva sulhanen on se, jolle viestin lähetys on epäonnistunut.
  • Hyvän naimaonnen taika. Hyvän naimaonnen saa, jos käy juhannusyönä kierimässä shottibaarissa. Alastomuus vapaavalintaista.
  • Sulhasen löytymisaika. Neito voi juhannusyönä klo. 4.15 (esim. shottibaarista tullessaan) kuunnella hälytysajoneuvojen vinkunaa. Siellä suunnassa, jonne ne ajavat, löytyy todennäköisesti poliiseja ja palomiehiä.


Taianomaista juhannusta!

(kuva)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.