More is more, etenkin suklaassa

ite puin

Chjokon suklaabrunssin stalkkasin alunperin Isyyspakkaus-blogista, josta se jäi tarunhohtoisena, vaikkakin hieman ruskeahkona, onnenmaana siintämään mieleni salaisimpiin perukoihin, jotenkin etäisesti tämän seuraavan videon kaltaisena:

Ja pitihän sinne toki päästä, ihan pakosti, ja tänään oli vihdoinkin se päivä. Se päivä, jolloin minä itte ja sanumaria suuntasimme rättikattoisella pienoismalliautolla kahden naisen karkkipyhiinvaellukselle Helsinkiin. Eli syömään all you can eat -suklaabrunssille. Alkuosa ei toki varsinaisesti kuulunut ihan alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta kuten teksti jonkun julkkisturhakkeen tatuoinnissa kertoi, missä mylly, siellä tie. Vai miten se nyt meni.


Toihan on siis vähän niinkuin auto. Mutta paljon pienempi (ja keskimääräistä näyttävämmästä tarroituksesta huolimatta maksoimme auton ihan itse). Oltaisiin toki otettu viekoittelevia poseerauskuvia auton konepellillä, mutta tuossa oli vain etuvalot ja tuulilasi ja ihan epäreilun vähän tilaa viekoitteleville poseerauksille. Tai muunlaisillekaan, jos tarkkoja ollaan. Mutta päästin me sillä ihan pääkaupunkiin asti. Ei kellahdettu kumoon tuulilasiin lentävän ötökän voimasta tai muserruttu isojen sadepisaroiden alle.

Chjokon tiskiltä löytyi pari hymyilevää naisihmistä ja niiden edestä, yllättäen, suklaata, suklaata ja vähän vielä suklaata. Kakkumuodossa, panna cotta -muodossa ja keksimuodossa, sekä tietysti suklaan muodossa. Ja macaronejakin oli, mutta niistä en juurikaan jaksa innostua. Sokeria ja munanvalkuaista, big whoop. Mukaan oli ilmeisesti hämäystarkoituksessa aseteltu myös peruscroissanteja. Ihan waste of ammo, sanon minä, ahtaessani karpalosuklaata naamaani. Panna cottaa (cottia? cotteja? suklaavanukasta?) söin kolme. Erityisplussa brunssille annankin siis henkilökunnan epätuomitsevuudesta siinä vaiheessa, kun pyysin kahta astiallista kerralla. Kuulemma "nopeat syövät hitaat". Ja minä niiden valkosuklaiset panna cotat, höhöhö. Suklaaöverien oheisiksi sai kahvia ja vettä ja ilmeisesti tosisuklaisteille olisi ollut tarjolla myös kaakaota. Siihen ei kyennyt.


Suklaasuklaasuklaa. Munmunmun. Ja toistetaan.


Jos jostain pitää natista, niin olisin ehkä kaivannut brunssille enemmän niitä erityismaustettuja (ja superhyviä) suklaapalleroita, joita liikkeessäkin myytiin. Myöskään se määrä, jonka suklaata pystyi syömään ei suoranaiseesti kohdannut 16 euron hinnan kanssa. Tämä tosin johtui lähinnä henkilökohtaisesta suklaankertasietokyvystä, jonka kyllä kuvittelin olevan keskimääräistä korkeampi. Pitänee siis treenata. Mutta ehkä ässintä koko hommassa onkin vain lisätä omaan kokemuslistaansa all you can eat -suklaalounas.

Kommentit

sanumaria

Hyvä oli reissu! Ja pikkuauto kulki ihan jo whinenkin voimalla sitä sataa kahtakymppiä motarilla :D Mä muuten löysin siitä autosta ihan täysautomaattivaihtoehdonkin. Sen "töki-itte-vaihdekeppiä"version sijaan.

tiiti
ite puin

Se oli kova pikkuauto, se! Ei se ollutkaan vajaa, se oli special!

sanumaria

Näin sen tänään parkissa duunin eessä :D Erityisauto <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Argh, nytkö siis kun ikä ja vuosien määrätietoinen harjoittelun vähentäminen on kohtuullistanut suklaan suurinta mahdollista nautittavaa kerta-annosta, joku pistää pystyyn puhvetin, jossa tarvittais yli kymmenen vuoden takaista kisakuntoa? No mutta, onhan mulla monta viikkoa aikaa reenata ennen kuin olen seuraavan kerran hoodeilla (ja arvatenkin heinäkuussa koko lafka on sitten tauolla). Kaksi kysymystä: saako teetä myös? Ja tuliko paha olo? (Ja mit vit, excuse my French - captcha kysyy "mikä on fourth sana". Ei niin että mulla olis mitään anglismeja vastaan, mutta jotain rajaa...)

tiiti
ite puin

Kyllä, juuri näin se menee. Valitettavasti ja onneksi :D Ja joo, näyttäisi olevan kesätauolla, mutta säähän voit ottaa jonkun korkeanpaikan ulkoilmatreenileirin siinä vielä ennen syykautta, että on sitten kunto piikissään.

Ja saa teetä, ja tuli vähän paha olo, mutta enemmän hyvä :D

Katsku (Ei varmistettu)

Ihanan kuuloinen, tuonne pitääkin suunnistaa heti seuraavaksi! Jos suklaan ahtauskyky on vielä heikkoa, niin suosittelen kokeilemaan tuota Helsingin kakku keisarin kakkubuffettia. Oisko ollu about 12 euroa, ja niin paljon kakkua kuin jaksaa syödä :D Enne tuonne menoa ei kannata syödä mitään, mieluusti edellisenä päivänäkään...

tiiti
ite puin

Kakkubuffet oli kyllä mahtava, vieläkin tulee vähäsen kylmänkelmeä hiki, kun ajattelen sitä oloa lähtiessä :D Sinne on kyllä päästävä uudestaan!

sanumaria

7 ja 1/3 kakkua oli raja. Ensi kerralla enemmän!

tiiti
ite puin

Kehitys loppuu tyytyväisyyteen!

Tommi K
Isyyspakkaus

Aah! Itse olin vielä vähän aikaa sitten sitä mieltä, että ei tuota varmaan hirveän usein söisi. Nyt alkoi tehdä saman tien mieli sinne uudelleen.

tiiti
ite puin

Haha, mulle maistuis kyllä taas heti! Suklaasuklaasuklaasuklaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.