Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, se on lista!

ite puin

Sain modernisti suoraan palstan fb-sivulle (hah, ovelaakin ovelammin ujutettu piilomainos: tykkää! liity! heti!) 10-kohtaisen haasteen Herttuattaren kauneuspilkku-blogin naisilta. Ja koska mikään ei ole parempi hetki listoittaa kuin perjantai-ilta, here goes, 10 asiaa jotka aiheuttavat välittömästi hyvää mieltä.

  1. Kun kaupassa on kaksi kassaa ja yksi jono, ja kukaan (KUKAAN) ei sivusta oikaise juuri edellesi suoraan siihen toiselle kassalle (myös se, kun itse huomaa ajoissa, että kyseessä on tämä tilanne, ja naamioi oman vahinko-oikaisunsa täsmälleen ajoissa purkkahyllyn asiantuntevaksi tutkailuksi)
  2. Kun kissan tornado-oksennus juuri ja juuri osuu uusien mokkanahkaisten kesäkenkiesi viereen, eikä päälle
  3. Jäätelö-överit tv:n laihdutus-sosiaaliporno-ohjelmia katsoessa
  4. Itse asiassa jäätelö-överit missä ja milloin tahansa
  5. Se jäätävän ninjamainen ja reaktionopeudeltaan sangen hämmästyttävä peliliike, jolla otat vauhtitiskatessasi tiputtamasi juomalasin kiinni, ennen sen rikkoutumista lattiaa pitkin ja asetat sen takaisin kuivauskaappiin. Voi jospa tyhjyys vain osaisi aplodeerata.
  6. Omat vitsit.
  7. Kun on yksin kotona ja rappukäytävästä jo kuulee, että talossa kiertää joku rahankeräysihminen tai muu kansalaisaktivisti. Ovikellon soidessa (TURHAAN!) voi vain hykerrellä kaukonäköistä oveluuttaan ja yli-inhimillisen tarkkoja aistejaan.
  8. Kun soittolistalle jotenkin kummasti valkkaantuneet paskat biisit eivät soi kuin ehkä joka kuudentena biisinä.
  9. Viimeisen keksin syöminen.
  10. Itseriittoisuus siitä, että on keksinyt ja yhdeksän kohtaa, eikä aikaa kulunut lähes juuri ollenkaan. Olen sittenkin piilopositiivinen ja optimisti. Ja voin veemäisesti päteä kaikille pessimisteille ja realisteille.Sisältä lämmittää pelkkä listan lukeminen. Haastan kaikki, jotka on joskus olleet hyvällä mielellä jostain.

Kommentit

Mantte
Manten jutut !

Hahhah:D

 

 

http://little-girl-in-the-big-world-martiina.blogspot.fi/

 

LIITYTHÄN LUKIJAKSI <3

Herttuattaren kauneuspilkku (Ei varmistettu)

Juuri näin, ei turhaa lässytystä! Jäätelö toimii aina.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olen aina ihmetellyt näitä tyyppejä jotka tulee ja ryssii sen yksi jono, kaksi kassaa -tilanteen takavasemmalta. Ihan oikeastiko ne ajattelee että "ohoh, tolle toiselle kassalle ei oo yhtään jonoa ja tohon toiselle taas jonottaa 12 tyyppiä. Vitun pässit!"?

tiiti
ite puin

Vierailija, pitää tosiaan sanoa, että epähuomiossa olen tyräillyt noin joskus itsekin noin, etenkin paikoissa, joissa ei ole tottunut jonottamaan (joku vaatekauppa) ja eikä vaan ahnetta puusilmäisyyttään tajua katsoa ympärilleen sen vertaa, että näkisi sen toisen jonon :D Nämä yleensä paljastuvat siitä absoluuttisen häpeän ilmeestä, kun maksettuaan yleensä tajuavat tilanteen. Toinen sakki on kyllä kokonaan nuo tahallisia ohituspeliliikkeitä tekevät arjen sankarit, sille on kyllä vaikea löytää mitään puolusteltavaa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.