Riidanhaastamisjoulukalenteri 9.luukku

ite puin

Päivitä facebookkiisi jouluisia pätemisstatuksia:

  • Ihanaa, kun hoidin joululahjaostokseni jo kesäkuussa, kylläpä kaakao lämmittää, kun katson stressaantuneita ihmisiä ruuhkassa paketoidessani joululahjasulkapallomailoja.
  • Tänä vuonna askartelen itse joulupaperini käytetyistä sanomalehditä ja perunankuorista! Näin se maailma pelastuu!
  • Joulusiivous on niin rentouttavaa! Vihdoinkin on aikaa kiillottaa lampunjalat ja silittää servetit!
  • Lahjoitin koko omaisuuten köyhille joulun hengessä. Paitsi tämän tietokoneen, että pääsen kertomaan asiasta facebookissa.
  • Jouluna en jaksa kiristellä ruokavalion kanssa, vaan herkuttelen luumuilla! Viime jouluna taisin ahmattina syödä 4. Hihhih, kyllä huomasi peilikuvassa.

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Mulla on yksi Fb-"kaveri", joka on OIKEASTI laittanut näistä teemoista kaksi, jopa lähes samoilla sanoilla... Joulusiivous alkoi lokakuussa ja kaikki veronpalautukset meni hyväntekeväisyyteen vaikka usein valittaa että elämiseen ei meinaa riittää rahaa "kyllä nyt on joulumieli - - niin tärkeä asia!" o_O

tiiti
ite puin

Jos olisin jotenkin kyyninen ihminen, mua alkaisi epäilyttää että noiden statusten tarkoitus ei niinkään ole levittää joulumieltä facekavereille vaan yrittää lisätä muiden stressiä omakehulla. Onneksi olen tällainen positiivari.

FFFifi
Fitness Führer

Musta tuntuu, että tarkoitus on vaan levittää VIHAA. JOULUVIHAA. Ottaa ihan sikana jouluporsaana päähän :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mulla on kanssa feedi täynnä niitä "Onpas hyvä kun hankin joululahjat jo syksyllä" -päivityksiä. Mä kiellän edelleen joulun vääjäämättömän lähestymisen ja hoidan sitten ostokset paniikissa ja tungoksessa :D

tiiti
ite puin

Sama, parhaat lahjat ja merkityksillisimmät lahjat tulee ostettua, kun ruuhkassa ahdistaa niin että heikottaa.

Mintunmami (Ei varmistettu)

Unohdit tärkeimmän: lisää se verenpaineen pilviin saava sydän joka helvetin asian perään.
"Vessa pesty! <3" tai "orava <3"
"Ihana joulu tulossa *kuva kynttilästä* <3"

tiiti
ite puin

<3

Äidit nuo toivossa väkevät mukaan. Esim. Olen leiponut, paistanut ja keittänyt 23 tuntia, samalla siivonnut kaikki huoneet ja pakannut lahjat. Lahjat muuten tein ihan itse, koskapa ajatus välittyy silloin parhaiten.  Mies ja lapset vain nukkuvat ja pelaavat. Tämä oli vain hieman liioiteltu todellisuuden päivityksistä ;)

tiiti
ite puin

Se on totta, uhrautuvaisuus on paras jouluinen tunnelmanluoja. Ja toki muiden siitä syyllistäminen.

Nāiádes
Naiádes

Kaikista helpoimmalla pääsee, kun unohtaa kaikki joululahjat, siivoukset ja muut höpöhöpöt!

tiiti
ite puin

No mutta mitä sää sitte päivität fb:hen :D

PoniN (Ei varmistettu)

Minun ei tarvitse miettiä näitä, koska lähden jouluksi Afrikkaan! Tästä faktasta aion lesota joka paikassa, niin kuin täälläkin. Seuraavaksi menen faceen. En jouluksi, vaan lesoamaan.

Jouluviikon lopulla palaan malariaa rikkaampana dengue-kuumeen syleilyssä sitten nauramaan kaikille, että "ai sait tollasia joululahjoja, mun jouluahja oli miltei kahentonnin lentoliput tsiljoonalla välilaskulla ja tällänen suolistoloinen, eiks oo söpö!" Hohohohoho. Hoo.

tiiti
ite puin

Parasta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.