There's no such thing as free candy

ite puin

Sain (ilmeisesti jonain bloggaritiedotuksena) postissa pussillisen Leafin uutuskarkkeja (ärsyttävämpiä synonyymejä karkki -sanalle top3: nami, melli, karsu). Toki juuri silloin, kun olen pienimuotoisessa vatsalihat näkyviin -karkkilakossa. Tein sitten postauksen aiheesta ihan kiusallaan (ja vähän myös siksi, kun en parempaakaan aihetta keksinyt).

Saattaa jopa olla blogin ihan ensimmäinen jonkinsortin sponssipostaus (tai nykyäänhän näitä kutsutaan fancysti "sisältöyhteistyöksi", en välttämättä pidä n. 7,63€ karkkeja yhteistyönä, joten sponssipostaus it is). Että sopinee kuvaan, että teen sen väärin. Tämmöisiä tuli:TvMix Voice of Finland -special edition

Pussia voikin sopivasti käyttää hitsausmaskinomaisena naamasuojana, kun aiheutuu kestämätön ärsytyspiikki joko Lauri Tähkän "mä niiiiin teen susta tähden" -ilmeistä tai Paula Koivuniemen pohjattomasta teennäisyydestä hänen hönkiessään "hhhhheivvvvauuuuu, sä niiiiin tuut työskentelemään musiikkibisneksessä" ja saaden sen kuulostamaan siltä, ettei hän edes aivojensa syvimmässä kolkassa juurikaan tarkoita musiikkibisnekselle lähikaraokebaarin siivoojaa.

 

Sepalus-design-polly

Nämä on suunnitellut joku Dregen. Minulle tulee luontainen vastareaktio ihmisiin, jotka päättävät itse keksiä itselleen uuden ja näpsäkän yhden sanan kutsumanimen. Luulen, että se johtuu vähemmän luontaisesta viileydestä, ja enemmän siitä, että muiden tyypistä käyttämä yhden sanan kutsumanimi on jotain tyyliä "paskapää". Nämä ovat muuten Rock-Pollyjä, ja onhan se nyt rokkia, kun pikkuiset ballsit iloisesti helisevät pussissa. Ei siis ihan rock out with your cock out, tämä, mutta melkein.

  

Englanninlakunaamari. Katsokaa nyt tuota hemmon hämmästynyttä ilmettä. Ja katu-uskottavia heimotribaalifeissitatskoja. Onkohan joku vienyt sen kaukosäätimen. Tai sedulan vippikortin ja mieshormonit.

Mausta sen verran, että oletan noiden maistuvan aika lailla karkeille.

Sain tämän kaiken ja Royal-suklaata, jonka parhausmies söi välittömästi paketin avattuani, pakattuna kassiin, jossa lukee TV MIX. Eli vähän niinkuin TV, mix sinusta tulee perjataisin niin kamalan huonoa ohjelmaa että viattomat ihmiset ajautuvat kirjoittamaan kummallisia postauksia karkkipussien räikeästä väärinkäytöstä?(Kukaan ei tasan lähetä mulle yhtään ilmaista karkkia enää tämän jälkeen :( )

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Josset syö ni mä vedän, vatsalihat on muutenkin Nutellan alla. Paitsi että noiden Pollyjen maut häiritsee, sitruuna häh? Ja uusittu maku englanninlakuissa, miksi? Siis onhan se alkuperäinen maku paha, mutta kannattaako sitä nyt mennä vaihtamaan? Vähän niin kuin vaihtaisi lipeäkalan tai maksalaatikon maun.

tiiti
ite puin

Tai mitä jos vaihtaisi lipeäkalan ja maksalaatikon maut keskenään :D Mä ajattelin, että noi maut liittyi jotenkin rokkarin ballseihin "salty licorice" ja "lemon", suklaata en tossa yhteydessä kamalasti halunnut ajatella.

FFFifi
Fitness Führer

Yyh, sama yritti käydä mullakin mielessä, mutta torjuin ajatuksen. Nyt en enää pysty, kiitti vaan!!

tiiti
ite puin

Ja nyt, hyvät ihmiset, olemme tämän blogin perimmäisten arvojen äärellä :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hmm. Mahdankohan saada ikinä vatsalihaksia näkyviin, ku syön EDELLEEN joka päivä suklaata :D

tiiti
ite puin

Miten mää nyt kuitenkin jotenkin veikkaan että, tässä sun tapauksessa ton lauseen voisi ehkä täydentää suurinpiirtein muotoon: "syön edelleen joka päivä pienen palan tummaa suklaata, jonka kirjaan tunnontarkasti kalorilaskuriini, jotta se mahtuisi päivittäiseen energiamäärääni ja makroravinnejakaumaan" :D

Mutta jos pelkkää suklaata vetäis, vois kyllä tulla itku, 1,5 suklaalevyä ois 250 grammaa syötävää päivässä. Myön normaalipäivänä painossa varmaan 10 kertaisen määrän :D Noita Pollyjä sais sentään vetää hiukan enemmän.

 

tiiti
ite puin

Myön? Minä syön, tehot irti kirjoitustaidosta :D

PP (Ei varmistettu)

Millaistahan blogiyhteistyötä pitäis tehdä, että ne lähettäis sen Dregenin? Sen karkit ei niin kiinnosta.

Pieni Nutturapää

Mun alkoi tehdä mieli englanninlakua eli kai tää sittenkin meni mainosmielessä oikein. :(

älä tiiti huoli, mun alko myös tekeen mieli all sortseja nähtyäni kuvan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ehkä yhtä ärsyttäviä mutta varsin omituisia karkki-sanan synonyymeja: möky, mässy, kompiainen.

Royal ja englanninlakut kelpais.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.