When bad names happen to good movies

ite puin

Ja voi kuinka tuota toistettiin läpi koko leffan. Ahihihinyyh.

Ehkäpä leffan nimeä voisi ajatella soveltuvuuskokeena. Jos se hihityttää jo etukäteen (hyvin hyvin väärällä tavalla), tiedät failanneesi ja teos on parempi jättää hyllyyn.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mitä hauskaa tuossa on - että Shakespearen näytelmän päähenkilön erisnimi päättyy -ANUS? Ja se on se ahihihinyyh? Ehkä tosiaan olisi ollut hyvä jättää leffa vaan hyllyyn....................................

tiiti
ite puin

No nythän mua huvittaa koko homma entistä enemmän, kun joku urpo vielä kokee palavan tarpeen anonyymina "päteä" mun blogissa asioista, jotka mua satunnaisesti hihityttää. Kylläpä nyt tosiaan opetit minua elämään :D

marylou (Ei varmistettu)

"Joku urpo", ei ehkä ihan asiallisin kommentti ihan hyvään pointtiin. Eikö blogeissa ole vastausmahdollisuus juuri sen takia, että ihmiset saavat tulla kertomaan oman mielipiteensä kirjoituksistasi?

tiiti
ite puin

marylou, mulla on ilmeisen erilaiset kriteerit siihen, mikä on hyvä pointti. Jos teen postauksen, jonka aiheena on tiivistetysti "hehe, katsokaa miten tyhmät asiat mua naurattaa, olenpa hölmö" on minusta ihan miten päin ajateltuna tahansa urpoa nihkeillä tosissaan "öh, kato mitkä asiat sua oikein naurattaa, oletpa hölmö" (en jaksa tehdä yhtä montaa merkitsevää pistettä perään).

Ja totta, tarkoitukselliseen anourpoiluun vastaurpoilu ei varmaankaan erityisesti paranna maailmaa, mutta noh, en jaksa olla pörröisen rakentava kuudelta maanantaiaamuna, se olkoon ikuinen taakkani.

Catti (Ei varmistettu)

Pointtihan on se, että nauraminen ja hauskanpito tekevät elämästä elämisen arvoista. Mitä helpommin naurattaa, sitä onnellisempi! Mua ainakin naurattaa ihan väsyneetkin jutut, enkä ujostele sitä tunnustaa!

Ja ihanaa, sanavahvistuksenakin on PERJANTAI!!

tiiti
ite puin

Catti, juurikin, enpä voisi olla yhtään enempää samaa mieltä, vaikka mitenpäin kääntyisin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

HEI YHYYY Coriolanus on hauska!

Kommentoi