Ladataan...
ite puin

Ruoka: valmiina lautasella.

Punkku: odottamassa lasissa.

Karvaläskit: rullalla nukkumassa.

Parhausmies: nätisti kainalossa.

Kaikki: niinkuin pitääkin.

 

Oikein pulleaa, sopivasti pikkuilkeää ja erityisen hihityksentäytteistä tulevaa uutta vuotta kaikille pallinaamoille (ja muunkin muotoisille naamoille, mutta pikkuisen varauksella). Olkoon tämän päivän juhlinta sen verran hilpeää, että huominen olotila on riittävän darraisa ylivertaisten maailmanvalloitussuunnitelmien pohtimiselle.

Ladataan...
ite puin

On taas aika elää hetki menneisyydessä. Aika vilkuilla kuluneen blogi-släsh-palstavuoden tapahtumia ja varsinkin tapahtumattomuutta. Ja etenkin aika käyttää sanaa "retrospektiivi" lauseessa.Tammikuu

Blogista tuli palsta, jossa siirryttiin heti suuren maailman meininkiin, ja entisestä poiketen virkkeet aloitettiin isoilla kirjaimilla ja yritin kiroilla ainakin vähän vähemmän graafisesti. Kääpiöpornoakaan ei taidettu mainita koko vuonna. Sivistys, olen minä.Kuukauden selkäänpuukotus: Tammikuun viimeinen.Helmikuu

On-mulla-elämääkin-rintamalla parhausmies muutti taloon. Ja on se onneksi sinne myös jäänyt. Lapsellisen Whinen ja hellan väliin. Lily aukesi suuresti ja virallisesti, tarjolla oli tosi pieniä kakkuja.

Kuukauden selkäänpuukotus: Minä ite. Ennen. HUOM. ENNEN.Maaliskuu

Sisäisen Paint-virtuoosini tehokuukausi. Valtiollisen rautatieyhtiömme työreissuilleni järjestämät huoltopysähdykset ilmeisesti tarjosivat oivan paikan kokeilla luovuuttani kuvataiteen piirissä.Kuukauden selkäänpuukotus: Maailmanhistorian ensimmäinen (ja ainoa) ite-puin-kävinpäs-vähän-ostoksilla -videopostaus! Behold.Huhtikuu

Flunssaa ja skumppaa. Pinkkiä skumppaa. Hampurilaisia.

Kuukauden selkäänpuukotus: Uskonnollisten juhlapyhien syvin olemus.Toukokuu

Teknologisen aallonharjan korkeimmalla some-huipulla: palstalle tuli fb-sivu! Jonka statusta olen juttulinkkejä lukuunottamatta päivittänyt ehkä kerran. Niin, lisäksi söin aika paljon hampurilaisia tässä kuussa.

Kuukauden selkäänpuukotus: Suklaatuutissa on virhe.Kesäkuu

Voisiko se loma jo alkaa? Syötiin pitsaa pihalla odotellessa.Kuukauden selkäänpuukotus: Ihmisten epärealistiset kesädieetit.Heinäkuu

Lllloma. Ja kesä. Mainitsinko jo, että lllloma (oikea, leuhkan itseriittoinen ääntäminen erityisen tärkeää silloin, kun paikalla on llllomattomia ihmisiä)

Kuukauden selkäänpuukotus: Laivamies of wax.Elokuu

Työt. Alkusyksy. Ääh. ÄÄH. Ja miksi nää kaikki tyypit on mun salilla muka harrastamassa.

Kuukauden selkäänpuukotus: Naapurin uusi elämä(tm)Syyskuu

Otsatukka! Ite tein! Hmph. Mitä sää vihjaat? Se on persoonallinen, eikä vino.

Kuukauden selkäänpuukotus: Viikonlopun teeveetarjonta.Lokakuu

Yh, märkää ja syksyistä. Mene jo pois. Noh, onneksi oli omenapaistosta kahdesti viikossa.

Kuukauden selkäänpuukotus: Tom Hanks.Marraskuu

Hyvää ja tehokasta whineaikaa tämmöinen pimeä synkeys, negatiivisuutta all around.

Kuukauden selkäänpuukotus: Tyypit, joiden mielestä muiden ulkonäkö tekee omista alleista kivammat.Joulukuu

Suklaasuklaasuklaa. Glögiglögiglögi. Ja joku joulu.

Kuukauden selkäänpuukotus: Tyypit, jotka käy kirppiksellä.Että aika hyvin olen vetänyt sekä uskonto-, politiikka- että henkilökohtainen elämäntapavalinta -vaihteilla ihan vieraita ihmisiä arvostellessani. Go pikkusieluinen minä, olkoon uusi vuosi vähintään yhtä piikikäs ja kitkerä. Ja hampurilaisa (se on sana, jos joku sanoo toista, se on ite).

Ladataan...
ite puin

Kissat, ne on kyllä hienoa turkishattuainesta mukavia. Tänään opin, että macin näytöstä saa negatiivivärisen istumalla läskillä karva-arseellansa yhtäaikaisesti näppäimiin (tai muuten painamalla, jos on esim. ihminen eikä kissa) cmd-alt-ctrl-8.

Hiukan ennen tuota tietoa (jonka googletin) opin, miltä tuntuu se sydänkohtausmainen tunne, kun olettaa rakkaan ihkukoneensa menneen ihan rikki ja pilalle.

Pages