Ladataan...
ite puin

Niinkuin tässä nyt jotain apua menneisyydeltä tarvittaisiin.

 1. Vuonna 1871 miljoonat linnut lentävät San Franciscon yli ja pimentävät taivaan. Linnut, nuo taivaalta kakkivat, auringonpimentävä nokkaohjukset, tarvitseeko edes sanoa enempää? Linnut. Vihaan.
   
 2. Vuonna 1862 Kaukoputkentekijä Alvin Clark löytää Siriuksen kääpiöseuralaisen. Eikä varmana ollut siitä hiljaa sekuntiakaan. Saavutuksistaan leuhkat ihmiset, ne vasta on ärsyttäviä, saatana. Toinen asia, joka ottaa päästä: käytin juuri sanaa "kääpiöseuralainen" täysin vailla kaksimielistä merkitystä. What a waste.
   
 3. Vuonna 1578 käytiin "Battle of Gembloers". En tiedä keitä tyypit olivat, mutta olen aika varma, että heitäkin vitutti.
   
 4. 1893 Westminster Gazette'n julkaisu aletaan. Ja voisin vaikka lyödä vetoa, että ketään ei silloinkaan kiinnostanut juuri pätkääkään.
   
 5. Vuonna 1675 Cornelia/Dina Olfaarts todettiin syyttömäksi noituuteen. Totuuden nimissä, laitoin tämän lähinnä, koska siinä lukee "faaarts". Geddit? Eheh, huono ja köyhämielinen huumorintaju, se vasta onkin vittumaista.
   
 6. 1928 3M Company markkinoi ensimmäisen kerran Scotch -teippiä. Gaah, että minä vihaan sitä, kun se helkkarin teippisuiro ei katkea suoraan, vaan lähtee irtoamaan semmoiseksi tosi tosi ohueksi suikaleeksi. Jonka päätä ei sitten löydä vaikka etsiä tihrustaisi kunnes aurinko sammuu.
   
 7. Vuonna 1933 Hitler lupaa parlamentaarista demokratiaa. Koska jokainen päivä on hyvä päivä vihata Hitleriä


Ja tokihan se on vielä gayass-motherfucking-maanantaikin.

Tämänkin sivistävän tiedonjyväjutun tarjosi erehtymätön, ehtymätön ja kaikkivoipa tietolähteeni, Internet.

Ladataan...
ite puin

Tärkeyshenkilön kanssa yhteispesää puuhatessa on edessä myös levyhyllyjen yhdistyminen. Onhan se jotenkin oudolla tavalla kaunista, kun vierekkäin levyhyllyä koristavat Dismember, Dying fetus ja …Duran duran.Duran Duran ja Immortal ne yhteen soppii! Huomenna viedään öööh... levyhyllyyn.


Vaikka itsekin nykyään tunnustaudun sen raskaamman musiikin ystäväksi, kertoo levyhyllyni myös karua tarinaa menneisyyden harharetkistäni. Kuten die-hard-brittipoppari-kaudestani. Ja mikä vieläkin pahempaa, siitä erityisen nolosta eurohumppaa-loimaalla-vaiheestani.

Järjestellessä herää myös elämänfilosofisesti merkittäviä kysymyksiä. Tuliko Slayer tosiaan ennen Sodomia? Kumoavatko Anthrax ja The Cure toisena?

 

Kuvat: 1, 2

Pages