Ladataan...
ite puin

Hamekankaat ja kosinnat - niin 2011. Tehdään tänä vuonna muuta, vähemmän tylsän heteronormatiivista ja ikävän avioliittokeskeistä. Yllätä läheisesi ajattelemalla laatikon ulkopuolelta ja kokeile esim. tällaisia ihan yhtä elämää mullistavia ja käänteentekeviä, mutta hei, todellakin vähemmän itsestäänselviä kyssäri-lahjus-pareja karkauspäivän kunniaksi:

 • Otetaanko pankin viitekorkoon sidottu mahdollismman iso yhteisvastuullinen asuntolaina? Pankin takauksella!? Kieltävästä vastauksesta monopolipeli, mutta ilman toista noppaa ja Sattuma-kortteja.
 • Aletaanko polygamisteiksi? Kieltävästä vastauksesta Isäntä- ja Emäntä-paidat.
 • Rekisteröidytäänkö pettämissivustolle suhteemme jännitystä lisätäksemme? Kieltävästä vastauksesta palomuuri.
 • Ruvetaanko hormoni-, veriryhmä- ja paleo-ruokavalioille, kerralla? Kieltävästä vastauksesta Saarioisten broilerlihapulla.Meniskö?

Ladataan...
ite puin

...onkin fb-mainosten (joihin toki luotan kuin iltapäivälehtien nettiuutisiin ja sähköposteihin tuntemattomilta nigerialaisilta miehiltä, eli täysin) mukaan piloxingin, thigh masterin ja makrobioottisen raakaruokadieetin sijaan joku sairaala Eirassa (tai jonkun Eira-nimisen tyypin sairaala, en katsonut).

Siellä ne siis ovat, n. 2 kg Gisele Bündchenin rasvoista (toisin kuin erityiskoukuttavan mainostekstin laatijan kirjoitustaito, ilmeisesti). Tosin tarkemmin kirjoitusasua ajateltuna, ovatkohan ne kultaharkkoja varsin kohtuullista lakimiespalkkiota vastaan tarjoavat kivat nigerialaiset sedät tämänkin takana? Saisinkohan noista jonkun kätevän yhteistarjouksen?

Tässä vielä vertailukohteeksi kuva Giselen massakaudella:

Niin, että mikähän se "kultaista sääntö" mahtaisi olla? Heitä vanhentuneet voipaketit pois jääkaapista äläkä enää osta niitä liikaa? Tai älä nyt ainakaan syö niitä...

(kuva)

Ladataan...
ite puin

Mummoutuminen, se iskee salakavalasti ja yllättäen kuin hirvi pomppukepillä. Tässäpä pari omakohtaista kokemuskertomusta kuluneelta viikonlopulta:

 • "Wuhuu, se on sunnuntai, pyykkienjärjestelypäivä!"
 • "Ohhoh, onpas tuolla Voice of Finland -kisaajalla melkoisen lyhyet sortsit. Ettei vaan tulisi tytölle vilu."
 • "Kuuluupa kovaäänistä musiikkia tuolta naapurista ja kellokin on jo yli yksitoista illalla, eivätkö he tiedä, että ihmiset haluavat herätä aamulla urheilemaan?"
 • "Hmm, ehkäpä en syö enempää irtokarkkia, kohta tulee paha olo."
 • "Ulkona on varmasti liukasta, laitanpa nämä järkevät talvikengät jalkaani."
 • "Kylläpäs tässä Robocop 2 -elokuvassa on ihan turhan paljon räjähdyksiä. Missä juoni? Missä dialogi?"
 • "Kappas, kiva ilma sunnuntaiselle aamukävelylle. Ehkä vien samalla roskat."

Minä oikealla, huomatessani, että lähi-Valintatalossani on tarjouskahvi loppumassa.Mitämulleontapahtunut? Aika?

(kuva)

Pages