Ladataan...
ite puin

Tälle jutulle: "Mies, tässä naisten lempikohteliaisuudet". Kiitos, Iltalehti. Tai kuten nykypäivänä hemmetin usein, Iltalehden suomentaja ja Daily Mail. Olkoonkin vasta tiistai, tästä ei mennä enää ylemmäs. Tai alemmas, en edes osaa päättää.

"Neljä kymmenestä naisesta ilahtui suuresti myös silloin, kun joku kehui heidän hymyään. Muita mukavia asioita sanoa ovat tutkimuksen mukaan: tuoksut hyvältä, sinulla on kauniit hiukset, tuo asu todella sopii sinulle, tuo väri todella sopii sinulle, pidän siitä mitä sinulla on päälläsi, silmäsi ovat kauniit, näytät hoikalta ja näytät upealta."

"Tutkimuksessa havaittiin myös se, mitä naiselle ei missään nimessä kannata sanoa. Niitä lauseita ovat: näytät väsyneeltä, olet hiukan nuutuneen näköinen, olet ok, oletko saanut hiukan lisää painoa, olet aivan kuten äitisi, et näytä niin pahalta kuin ajattelin, et ole yhtä tyhmä miltä näytät, et näytä niin väsyneeltä tänään, sinulla on suuret piirteet ja olet aika iso, etkö olekin?"

Massiivisen "NO IHANKO TOTTA" -huudahduksen, sekä suoraan englanninkielisistä ilmaisutyyleistä käännetyistä lausahduksista (lähes) toivuttuani ajattelin nillittää vähän lisää.- Jos ei ole mitään kehuttavaa, pitääkö kehua väkisin (tai mikset säästäisi vaivaa, ja parantaisi suhdettasi vain lähettämällä siipallesi linkin tuohon postaukseen, ei tarvitse edes opetella ulkoa noita laineja)? Ja jos elämän nainen ei oikeasti herätä mitään itsekeksittyä positiivista kommenttia (vaan ne pitää luntata lehdestä) kannattaisiko myös harkita suhteen tulevaisuutta?

- "Oletko laihtunut" tyhjänpäiväisenä kohteliaisuutena? Eikö se ole vähän sama kuin sanoisi, kas, oletko kasvanut neljä senttiä pituutta sitten eilisen?

- Argh.

"Naisilla on monia komplekseja ja siksi he kaipaavat vakuuttelua, että ovat kauniita ja kelpaava, kertoo tutkimuksen tiedottaja."

Maailmassa ei vaan ole riittävästi kirosanoja.

Ladataan...
ite puin

Käy, ja pian huomaat, että eihän sinua ahdistanut alunperin oikestaan ollenkaan. Tai siis lievemmin ilmaistuna, ehkä olisi ollut otollisempiakin ajankohtia käydä paikalla kuin ensimmäinen hellepäivä viikkoihin, ja itse olet vielä nälästä erityiskärttyisä. Tässä muutamia, noh myönnettäköön, ehkä lievästi negatiivissävytteisiä elämän oppitunteja sieltä:

  • Miesten kesähousut. Argh. Miksi kukaan ostaa mitään sellaista hailakan beessiä, kun on niin monta muuta, ihan oikeaa väriä? Parhaimmilla oli vielä samanvärinen kesätakki. Ja ei, se ei tee niistä paremman näköisiä, jos kuosissa on ruutuja.
  • Jonotustaito korreloi käänteisesti siihen, miten anaalisti terveyssandaalien tennissukat on vedetty suoraksi säärtä pitkin ylös.
  • Sijoitusvinkki: älä sijoita deodoranttiteollisuuteen. Koska aikaa tuli vietettyä tiiviissä, hitaasti etenevissä jonoissa, huomasin selvän trendin au naturel -kainalomeiningin puolesta.
  • Sijoitusvinkki: investoi vyölläpidettäviä asioita tuottaviin teollisuusaloihin. Aurinkolasit, puhelin, monikäyttötyökalu, pihakeinu. Mikä vaan, minkä sai vyöhön roikkumaan nahkakotelosta, se oli kovassa suosiossa.
  • Jokainen on sisustussuunnittelija ja rakennusmestari, ja kertoo sen ääneen. Voi sitä asiantuntevan seinänkoputtelun määrää.
  • Yllättäen, jos olet itse ostamassa uutta asuntoa, edellinen kohta ei millään tavoin tule esille myytävissä kodeissa
  • Jos rakennat ekotalon, voit näin ostetulla omallatunnollasi rakentaa taloosi suihkun, porealtaan, ulkoaltaan sekä tupla-autotallin molemmille tila-autoillesi.
  • On olemassa laminaattia, joka saa lattiasi näyttämään samalta, kuin 80-luvulla remontoidun kaupungin vuokra-asunnon muovimatto. Paitsi tietenkin kalliimmalla.
  • Radio Suomen lähetysten esittäminen kaiuttimista on rikos ihmiskuntaa vastaan. Jos joku ajattelee, että tämän palstanpitäjän läpät ovat myötähävettävän raskaita, kuunnelkaapa hetkinen tuota kanavaa.

Sivistynyt mielipide ja aikuismainen pääkallopaita ne yhteen soppii.

Pitää sanoa, että en sinänsä ole millään tavalla kohderyhmää näille karkeloille, maailman kaupunkilaisimpana ex-maalaisena en vain ymmärrä sitä asumisvalintaa, jossa muutetaan niin landelle, että tarvitaan auto tai mielellään kaksi ja joka paikkaan pitää erikseen "lähteä", mutta ei kuitenkaan sitten niin landelle, etteivät useat naapurit näkisi suoraan ikkunasta sisään. Tai sitä, että suunnitellaan ihanan persoonallinen design-talo, ja sitten tehdään kuusi identtistä siihen viereen.

Messuilla oli kuitenkin muutama parhausmiehen tekemä hienoussauna, jotka välttämättä tahdoin nähdä. Ja tietenkin erityisylpeänä useaan kertaan huhuilin niiden läheisyydessä "Niin, oliko nämä SUN tekemät" aina mahdollisuuden tullen pälyillen ympärilleni varmistaen, että kaikki läsnäolijat varmasti kuulivat.

Paras suunta: koti.

Pages