Ladataan...
ite puin

Koska olen alisuorittajajuhlapäiväilijä, minun pitää aina välillä vähän pinnistää, että palkallisen vapaapäivän lisäksi löytäisi jokaiselle juhlalle omat erityispiirteensä. Etenkin siis tällaisille, joina en saa lahjoja. Ja siis sellaiset erityispiirteet, jotka laiskakin jaksaa suorittaa. Tai ainakin keskivakavasti pohtia niiden toteuttamista. Tässä siis iloisia syitä alisuorittajavappuun:

  • Tippaleipä näyttää sokerikuorrutetuilta aivoilta, joten voit kuvitella olevasi gourmet-zombie
  • Kaupan sima on oikeastaan aika pahaa, joten voit tehdä helpon terveystietoisen valinnan, kun jätät sen ostamatta. Ja koska jätit epäfitness-siman kauppaan, voit vaikka syödä vähäsen karkkia
  • Kissat, ilmapallot ja paukkuva hämmennys. 'nuff said.Vappuisaa vappua, ali-, yli- ja keskisuorittajaihmiset!

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

 

Lilyyn on lähiaikoina tulossa hirrmuinen määrä uudistuksia ja parannuksia, ja ajattelinkin antaa tämmöisen kuningaskuluttajamaisen lahjomattoman (paitsi, jos ko. lahjat ovat hyviä, tietenkin) näkemykseni teknologisten harppausten vaikutuksista bloggarin elämään:

  • Yksittäisiin kommentteihin vastaaminen. Eli vielä vähäsen aikaa kerkeää pitää tämmöistä blogia kuin meikä, jossa kommentteihin vastaamisviivettä voi vitkuttaa viikoiksi, jos vaan selkäranka kestää syyllisyydentunnetta! Ja minullahan kestää.
  • Kommenteista tykkääminen. Eli uudistuksen jälkeen lukijat voivat tykätä kaikista "Luuleksää olevas jotenkin hauska" -h8er-kommenteista. Ja itkettää jo valmiiksi stressaantunutta bloggaria. Ai miksi bloggari on stressaantunut? No tietenkin siksi, että nyt sen pitää vastata niihin kommentteihin. Kaikkiin kolmeen. Toisaalta, uudistuksen jälkeen nimeltämainitsematon bloggari voi itse tykätä niistä mystisistä "olet paras" -kommenteista. Säästyy sitten aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse itse kommentoida blogiinsa anonyyminä kuin kerran ja välillä vain tykkäillä siitä omasta kommentistaan. Että tämä on vähän tämmöinen kaksipiippuinen juttu.
  • Kuvapainotteisempi etusivu. Vihdoinkin mun superfiltteröidyt pikselimössöt pääsee vielä enemmän framille! Sitten vain odottelen, että Kamera-lehdestä soitellaan hampurilaisten taidekuvausvinkkejä.
  • Leveämpi blogi. Eli viimeinkin myös minun naamakuvani mahtuvat blogiin ilman mikrotasolle skaalausta.
  • Responsiivinen sivusto. Eli sen lisäksi, että voidaan kaikki hämmästyttää ystävämme taas kerran uudella sivistyssanalla, whinet voi lueskella kitinäpasselissa koossa! Ja mun päänkuvatkin skaalautuu.

 

Ja se kaikkein ensteks mahtavin asia:

  • Koska keskimmäinen nimeni on (toisin kuin henkkareissa lukee) Muutosvastarinta, pääsen uudistuksen jälkeen osaamisalueistani luontaisimmalle, eli raukkamaisesti kitisemään ennen-kaikki-oli-jotenkin-paremmin -tyylisesti.

(kuva)

Ladataan...

Pages