Ladataan...
ite puin

That's a lomanaama:

Näppäränä faktana: tämä on myös kaupassa-on-uutta-lakujätskiä -naama, ruuaksi-on-juustohampurilaisia-ja-suklaapopcornia -naama ja se huvipuistossa-on-ilmaista- jätskiä-ja-poniajeluita -naama.

Loma. Se aika vuodesta, kun Krokotiilimiehen siteeraaminen on pelkästään ah-niin-oikein.

(tyttöilymekko ei muuten aivan kokonaan ole lomanalkamisen aikaansaamaa hätävarjelun liioittelua, vaan sen kanssa oltiin myös kippistämässä sen yhden tyttösen hääjuttuja)

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

"One is the loneliest number", my ass. Onnellisin numero, sanon minä!

  • Sen taiteellisen mestariteoksen ja passiivisaggren taidonnäytteen, eli automaattisen poissaoloviestin päällenapsautus.
  • Työpöydän tavaroiden siirtelyt suoriin linjoihin. Sitten yhden asian epälinjaus. Koska ei tässä mitään turhantarkkoja olla.
  • Ihmiskontaktien välttely, ettei kukaan keksi sinulle jotain "todella tärkeää" tekemistä, joka pilaa suunnitellun lomallelähtöaikasi (eli todella aikaisin). Pl. ne ihmiskontaktit, joissa leuhotat ihan-just-kohta lähteväsi lomalle.
  • Aurinkolasien pitäminen toimistolla koko päivän, koska edessä oleva loma häikäisee.

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

Sain Sanulta tämmöisen blogihaasteen. Tai pffft... minä mitään saanut. IHAN ITSE piti käydä lukemassa ja tähän kopioida. Haasteeseen kuuluu Sanun kymmenen kysymystä ja sitten piti keksiä omasta itsestään kymmenen faktaa. Melko numeerista.

1. Uskotko, että Jamie Oliver oikeasti kokkaa kotona joka päivä?
Toki, sitten spontaanisti illalliselle saapuvat pääsiäispupu, joulupukki ja kaikki levymyynniltään menestyneet Voice of Finland -voittajat, jotka ensin auttavat ruuanlaiton puhdetöissä samalla iloisan tyhjänpäiväisiä jutustellen, ja lopuksi koko jengi kokoontuu tunnelmaanostattavan musiikin säestämän syömään ison pöydän ääreen.

2. Mitä ruokaa et ikinä suostuisi maistamaan?
Jo kerran syötyä?
3. Mikä on noloin asia, mitä sinulle on tapahtunut?
En laske tai järjestele. Tyydyn vain satunnaisten fläshbäkien aiheuttamiin pelon- ja vilunväristyksiin.
4. Kesämökki on niin monen suomalaisen haave. Meren, järven vai joen rannalta? Vai ei vettä lähimaillakaan?
En mää tiedä mistä ne monet haaveilee. Mutta jos siis mun pitäisi hommata mökki, niin mieluimmin keskeltä kaupunkia. Kerrostalosta.
5. Paras juhannusperinne, jota yrität yhä noudattaa?
Olla hengissä. Haasteita näkyvissä ehkä n. 70 vuoden kuluttua.
6. Hölmöin ostoksesi.
No en laske tai järjestele näitäkään. Tietysti varmaan kiva harraste, jos joskus on tosi tylsää.
7. Rutiini, josta et luovu.
Tekonäppärä kommentointi. Pyytämättä, tietenkin.
8. Maa, johon haluaisit matkustaa.
Keski-? Jos aktiivisesti haluaisin johonkin matkustaa, kai mää sitten vaan menisin sinne, enkä vänisisi blogissa  Ts. en ole varsinaisesti mikään haaveilija ja ennakkomeuhkaaja.
9. Maa, johon et lähtisi mistään rahasta.
Enköhän mä mene minne vaan, kun tarpeeksi maksetaan. Kuka oikeasti olisi niin idiootti, ettei menisi miljoonasta eurosta vaikka Ranskaan? Ihan vain periaatteesta?
10. Tv-sarja, jotka katsot, mutta et ole aiemmin kehdannut myöntää sitä kenellekään.
Myönnän kyllä ihan avoimesti kaiken teeveesarjatörkyni. Ehkä mun pitäisi alkaa katsomaan väkivaltaista kääpiöpornoa, niin sitten olisi jotain, jota voisi häpeillen tässä tunnustaa. Ehkä se on siksi niin suosittua? Olen kuullut *köh*.

Ja sitten ne 10 faktaa. Koska olen tehnyt tällaisen samanmoisen faktalistauksen ihan tosi monenmonta kertaa, tämä seuraava näkökulma minulle sallittakoon. Eikä sitä käytettäköön minua vastaan missään olosuhteissa.

1. Minua ärsyttävät faktalistaukset, joissa naamioidan omakehua mukakiinnostaviksi faktoiksi, tyyliin "minua luullaan usein missiksi, ja osaan laulaa kuin enkeli, tai näin sanoo ainakin miljonääripoikaystäväni".

2. Minua ärsyttävät faktalistaukset, joissa kerrotaan selkeästi toiveminästä eikä todellisuudesta, tyyliin "lempiruokaani aamuisin on kuiva kaurapuuro, syön sitä venytellessäni sivuspagaatissa ennen joka-aamuista maratonjuoksuani"

3. Minua ärsyttävät faktalistaukset, joissa kerrotaan itsestäänselvyyksiä ja turhanpäiväisyyksiä, tyyliin "pidän jäätelöstä, mutta minua ärsyttää muiden ihmisten kateus". (jostain syystä oma kateus ei näissä ikinä ärsytä)

4. Minua ärsyttävät faktalistaukset, joissa selkeästi yritetään olla toooosi originellejä ja persoonallisia (ja tietenkin failataan, koska ei olla), tyyliin "pidän tavasta, jolla tyhjä muovipussi leijailee kuin tanssien syksyisessä kuulaassa tuulessa."

5. Minua ärsyttävät faktalistaukset, joissa yritetään kalastella jeesustelupisteitä, tyyliin "nautin tiskaamisesta eniten ennen aamunkoittoa, koska se mahdollistaa myös ikkunanpesun ennen aamukymmentä. Eli ennen kuin lähden vapaaehtoistyöhöni orpokodissa".

6. Minua ärsyttävät faktalistaukset, joissa harrastetaan namedroppailua tyyliin "bestikseni Cheek, Gare ja Tutan-c'mon (en tunne suomiräppäreitä, kai jonkun nimi on Gare ja/tai Tutan-c'mon) pitävät minua koko possen parhaana tagaajana".

7. Minua ärsyttävät faktalistaukset.

8. Minua ärsyttävät faktalistaukset, jotka loppuvat kesken

17. Minua ärsyttävät faktalistaukset, jotka ovat ennalta-arvattavia

Nyt sitten vain odotellaan, että ottavat minut aiheeksi Trivial Pursuitiin. Minun väri on sitten se kakanruskea.

Sitten pitäisi haastaa rajattu lukumäärä ihmisiä mukaan. Mutta kun mut on traumoitettu ala-asteen pesisjoukkuevalinnoissa sinä aina-viimeisenä kentän laidalle seisomaan jäävänä niin, että saan välittömiä ahdistustakaumia tällaisessa valintatilanteessa. Että mä en nyt ehdi haastaa ketään, kun mun pitää hengitellä rauhallisesti tähän paperipussiin.

Ladataan...

Pages