Ladataan...
ite puin

Nythän on niin, että uusia blogiportaaleja puskee internetin ihmemaahan kuin pieniä sieniä sateella. On tulossa Re:fashion.fi, äsken kuulin Rosvot.fi:stä ja jo ennestään löytyy kaikkea erityisen urheilullista, melkoisen äidillistä ja tosi sisustuksellista. Mutta, ei hätää, vielä on markkinarakoa muillekin! Tässä siis muutama idea teille tuleville some-bisnesneroille:

 • Vieraat ihmiset ihan tosi pienissä housuissa -inspiraatiokuvaportaali. Jos kuva vieraan ihmisen takapuolesta inspiroi, mieti mihin tuloksiin pääseet, kun samassa portaalissa on 500 peräkuvaa joka päivä!
 • Videot, jotka kaikki ovat jo nähneet -portaali. Yksi yhtenäinen paikka, jossa voi käydä heittelemässä muumiomeemejä ja WANHA -lausahduksia, bloggaajina he, jotka kokevat tarvetta julkaista kuukauden facebookissa kiertäneen, viikko sitten Kymmenen uutisten loppukevennyksenä näytetyn tosi söpö nallevauva röyhtäisee -videon.
 • Apua, olenko mummo, vai pitäiskö tässä olla ikäraja? -portaali. Heille, jotka tykkäävät kuvata itseään vähän ronskimmalla asenteella, rouheammalla meiningillä ja keskimääräistä antavammalla kaula-aukolla. Ja yllättävän usein ihan sattumalta ja viattomasti pikkuhousuissa keikistellen.
 • Repsahdusportaali. Heille, jotka ovat laihdutuksessaan keskimääräistä epäonnisempia, eivätkä häpeä sitä myöntää. Kotoisan turvallisena kiertokulkuna on noin kahden kuukauden tällä kertaa olen tosissani -tyylin näännytystaistelukiristely, ja sitä aina yhtä vääjäämättömästi seuraava kahden viikon kakkua kolmesti päivässä -totaalirepsahdus, joiden yhteisvaikutuksesta paino pysyy täysin samassa vuosikausia.
 • Vakavastiotettavien treeniblogien virallinen yhteenliittymä. Tässä portaali heille, jotka eivät alennu hauisposeihin, oman takapuolensa lihaskertymän pinnalliseen analysointiin tai muuhun hömppään. Täällä treenataan tosissaan ja erityisesti vakavasti. Ei tänne elämään nauramaan ole synnytty, vaan lukemaan riippumatonta tutkimustietoa pubmedistä ja pitämään rumia, mutta käytännöllisiä urheiluvaatteita.
 • Kaksi kuvaa kertoo enemmän kuin yksi kuva -portaali. Vapise, jaettu laajakaista, täältä tulee kuvavyöry. Portaali heille, jotka haluavat koetella kanssainternettaajiensa palveluntarjoajan rajoja. Joka postauksessa 800 lähes identtistä raakalaatuista kuvaa, joita omalla valokuidullakin rutistaa näytölleen useamman minuutin.
 • Mitähän tästäkin taas tulee -portaali. Kaikille meille, joilla ei ole kunnolla rajattua aihepiiriä, selkeää genreä tai oikeastaan mitään muutakaan tulevaisuutta bloggaamisessa.
 • Et varmana kommentoi -portaali. Tässä portaalissa on panostettu spammirobottien estoon, todellakin! Ikävä kyllä täysin mahdoton matematiikkatehtävä, lukukelvoton sanavarmistus ja bonuksena oleva verkkokalvotunnistus morsekoodilla aiheuttavat sen, ettei kukaan mukaan pääse lähettämään yhtään kommenttia. Mutta hei, ei roskaa!
 • Ilmaista kamaa ja arvontoja -portaali. Täällä on karsittu turhat ja häiritsevät sisällöt, kuten esim. blogit pois, nehän vievät tilaa välkkyviltä bannereilta ja "anna vain sähköpostiosoitteesi osallistuaksesi" -arvonnoilta.


*mainos*
Ja muistutan vielä kainosti täältä sivusta huhuillen *huu*, että minä ja muita huippuja Lilyn bloggereita ollaan mukana Kampin Syksyn avaus-hulinoissa, ja itse päivystän huomenna 31.8. 12 -17 Kampin Cybershopissa, joten tulkaahan ainakin moikkaamaan, stailattaviksikin kovasti mielellään. Lisätietoa täältä.
*mainos*

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

Unohda jakkupuvut ja laivastonsiniset luottobleiserit, nyt on aika aloittaa toimistopukeutumisen uusi aalto! Etenkin, kun töitä tehdään videoneuvottelulaitteiden avulla, joiden kanssa toimiminen vie henkisen ja fyysisen kantin vaatimukset aivan uudelle tasolle. Suosi siis seuraavia:

 • Toimistomaastokuosi, eli pikselimössökuvioinen kokovartalokangasasuste jolla maastoutua toimiston sisustukseen piiloon yllättäviltä työtehtäviltä ja epämiellyttäviltä kysymyksiltä. Ai, ei tiiti olekaan läsnä palaverissa, no teepä sinä sitten. Ja kerrotko samalla sen projektin budjettiarvion seuraavalle kolmelle vuodelle kahden tunnin tarkkuudella eriteltynä.
 • Verenkiertoa edistävät kompressiopipot, kun vituttaa niin, ettei veri kierrä.
 • Tukisukat, -vyöt ja -kokovartalopuvut estämään hillitöntä räjähdystä sisältäpäin, kun ääni alkaa taas kiertää ja kuulet vain itsesi kaikuna, sekä tukemaan kehoasi näennäisessä hereilläoloasennossa, kun venyvä palaveri ajaa sinua väistämättä flegmaattiseen apatiaan, eli lösähtämään pöydän alle ja kellahtamaan sikiöasentoon.
 • Pehmentävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Sormillesi, jolloin kukaan ei kuule, kun näpyttelet menemään katsoen kissavideoita internetissä ja osallistuen meheviin kommenttisotiin uusista tositeeveeohjelmista, vaikka muut puhuvat asiaa. Tai siis väittelevät jostain turhasta yksityiskohdasta hukaten elämääsi tuskallisen hidas sekunti kerrallaan. Hihi, katsos, kissa istuu!

Sekä lisävarusteet:

 • Läsnäolotimer, eli pieni avaimenperän kokoinen laite, joka ajastetaan n. 1 - 3 minuutin välein toteamaan jotain valmiiksi äänitettyä hei-olen-mä-täällä- tyylistä, kuten: "jees", "aivan", ja "mmm-hh".
 • Rannesiteet. Eli sellaiset metallliset, jotka estävät sinua viiltämästä ranteitasi auki, kun jo puoli tuntia yliajalla olevan palaverin vetäjä toteaa "mut hei tää yks juttu vielä…"


Ja hei, se on videoneuvottelu eikä kukaan todennäköisesti suuntaa kameraa neukkarin pöydän alle, ota riski, elä reunalla - ole ilman housuja.

(kuva)

Ladataan...

Pages