LaFollette

Pienen hiljaiselon jälkeen takaisin taas blogin pariin. Viimeiset viikot ovat menneet paljolti koulun parissa, sillä meillä on ollut paljon kokeita helmi-maaliskuussa. Myös useampi ryhmätyö on pyörähtänyt käyntiin.

Muutama reissukin on mahtunut ja yksi niistä oli viikonlopun reissu LaFolletteen. Reissun tarkoituksena oli viettää aikaa yhdessä ja juhlistaa minun ja erään toisen vaihtarin synttäreitä, jotka olivat helmikuussa. Parasta reissussa oli ehdottomasti hyvä ruoka ja yhdessä vietetty aika. Meitä oli reissussa 26 vaihtaria ja tätä varten piti vuokrata suuri talo. Talo sijaitsi järven rannalla ja tarjosi loistavat puitteet viikonlopun viettoon. Talossa oli grilli, pöytäfutis, pingispöytä ja ulkoporeallas. Puitteet oli siis kunnossa!

Kuvat Edyta 

XOXO T

Kommentit (2)
  1. Hienoja autoja teillä, Jauguar-maasturi ja amerikkalaisen autoteollisuuden legenda – Chevrolet Suburban! Joko siellä on kevät tulossa? Täällä on loskakeli 🙂 t. Igor

    1. Joo, ollaan useempikin auto vuokrattu täällä kevään aikana ja aika hienoilla päässyt ajeleen. Omana lempparina tuo Jaguaarin maasturi kyllä, joka ollut alla pariinkin kertaan. Kevät on ja ei ole, toisena päivänä saattaa olla yli 20 astetta lämmintä ja seuraavana alle 10 astetta. Viime viikko vietettiin Bahaman lämmössä, joten toivottavasti saadaan aurinko tänne Knoxvilleenkin pian!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *