Lähete lahjasolu neuvontaan.

Soitin tammikuussa numeroon jonka olin saanut syksyn lääkäri käynnillä. Minulle puhelimessa luvattiin että lähete lähtee eteenpäin vielä saman päivän aikana Ja että aika lahjasolu neuvontaa voi tulla nopeastikin.

Sitten alkoi pitkä ja piinaava odottelu. Monta kertaa viikossa katsoin kanta.fissä ja aina töistä tullessa toivoin että löydän kirje kuoren jossa olisi aika mutta Ei.

Huhtikuun alussa soitin samaan numeroon johon olin tammikuussa soittanut ja kerroin että olen 3kk odotellut lahjasoluneuvontaan aikaa mutta aikaa ei ole kuulunut eikä kanta.fissä näy lähetettä.

Puhelimessa vastannut kätilö hetken tietojani katseltuaan totesi että lähete löytyi mutta sitä ei ole laitettu eteenpäin!

Epätoivo ja kiukku valtasi mieleni, kerroin kätilölle että tammikuussa lupailtiin että pääsen neuvontaan nopeastikin kun jonoa ei ole paljon. Ja että aika on todella odotettu jotta pääsen prosessissa eteenpäin.

Kätilö pahoitteli tilannetta ja kertoi että kyseisessä sairaalassa on vain yksi psykologi joka tekee neuvontoja on tällähetkellä todella kiireinen eli jonoa on kertynyt jonkin  verran.

Ei auttanut muu kuin jäädä odottelemaan. Seurasin kanta.fitä välillä jopa muutaman kerran päivässä. Ja vihdoin siellä oli päivitetty teksti jossa luki että lähete hyväksytty! <3

Siitä meni vielä parisen viikkoa niin minulle soitettiin ja sain lahjasoluneuvontaan ajan kesäkuulle.

Intoa täynnä ja malttamattomana odotan aikaa jotta vihdoin päästäisiin asioissa eteenpäin ja ehkäpä jo kesän lopussa/ syksyllä  päästään tosi toimiin. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *