Ladataan...

Eksyin tässä vähän aikaa sitten lukemaan nettikeskusteluita, joissa anonyymisti annettiin pukeutumisneuvoja. Mieleen keskustelusta jäi, että vaatekaapin tulisi olla hyvin harmoninen: valkoista, beigeä, mustaa, laivaston sinistä ja HILLITYSSÄ määrin jotain murrettua. 

Tosi on se, että rekki vaatekaappini sisällä sisältää kaikki sateenkaaren värit. Se ei välttämättä ole visuaalisesti kovin näyttäväkään, mutta en todella osaisi kuvitella omaa tyyliäni ilman värejä. 

Miksi lyöttäytyä johonkin tiettyyn malliin vain, että joku toinen sanoo vaikkapa jonkun tietyn värin olevan erittäin out tai halpa väri?? Jokainen säilyttäköön oman tyylinsä, oli se sitten esim. hillitty, räiskyvä tai jotain siltä väliltä. Pukeutumisneuvonta ja toinen toistensa inspiroiminen on älyttömän hieno juttu, kunhan ei tyylikkyyttä lokeroida vain yhteen tyyliin.

Annetaan muodin olla ihanaa, inspiroivaa ja hauskaa! <3 Jokainen meistä luokoon vapaasti omanlaisensa tyylin.

 

 

-Janika

Ladataan...
janikamariella

Hei,, ja ihanaa keskiviikkoiltaa! Kynttilät ja joulukuusi loistaa ja Joulu on aivan nurkan takana. Tämä kulunut kuukausi on ollut kiireistä sesonkiaikaa. Päiväni sisältö onkin ollut lähes pelkästään töitä. Työ missä nykyisin olen, on hyvin fyysistä, jonka vuoksi olen siirtynyt salilta takaisin kotitreenien pariin. Sporttailen niitä aina jaksamisen mukaan  pitkin viikkoa ,ja kiireen yllättäessä saatan tehdä  esim. 5 minuutin pikajumpan, koska jo se virkistää ja on ihanaa mielen lääkettä. 

Vapaa-ajalla olen myöskin kuvaillut ja testaillut äidin kanssa  jouluisia raakaleivonnaisia kuten erilaisia suklaakonvehteja, piparifudgea, minttusuklaa-leivoksia, kakkuja jne. Ja hei muuten, Karita Tykän pipariresepti on ihan älyttömän hyvä: http://blogit.kauneusjaterveys.fi/rakkaudellakarita/gluteenittomat-ja-sokerittomat-piparkakut/ Olen myös innostunut kukkasidonnasta.

Viime viikonloppuna pidimme pikkujoulut tyttöjen kanssa ja vietimme illan sitten Siljan uudessa ihanassa kämpässä. Tässä meilläkin muutto lähestyy, jonka vuoksi pitäisi aloittaa kaikki alusta. Ruokailuryhmän ja sohvapöydän olemme jo hankkineet. Asuntomme yksi seinä on beige-valkoinen, jonka vuoksi sisustus tulee luultavasti olemaan aika harmoninen. 

Olen kuluttanut viimeisen kuukauden aikana paljon jouluradiota (niin kuin varmaan tekin). On kiva kun netistä pystyy valitsemaan haluamansa genren. Minulle joulufiiliksen tuo ne hassun hauskat amerikan jingle bellsit sun muut :D Monen mielestä ne on raivostuttavia mutta mä tykkään!! Tottakai niissä  perinteisissä on ihana arvokkuutensa joita myös kuuntelen.. Pelkkä instrumentaalikin on välillä mukavaa.  Mistä genrestä te tykkäätte nimen omaan joulukappaleissa? Ja missä te aiotte viettää joulun; olisiko teistä ok matkustaa joulu (itse en nimittäin osaisi, olen jouluisin kotikissa)                                                                                                                                                                                                                       Vietämmekin perhejoulun tuttuun tapaan kotona. Emme ole koskaan olleet muualla joulua kuin kotona.

 

 

 

 

 

 

 

Ihanaa joulun aikaa jokaiselle! 

 

<3:Janika

Ladataan...
janikamariella

Usein kuulee sanottavan että pärjää hyvin ja pysyy hyvässä kunnossa kun syö "perus terveellistä kotiruokaa" Jonkun mielestä terveellinen kotiruoka on raakaruokaa, toiselle se on myös kermaisia kastikkeita  ja joidenkin mielestä  on ihan okei syödä sokerijogurtteja ja muroja. 

Mutta mitä on terveellinen kotiruoka vai onko siihen yhtä oikeaa vastausta?

Itse ajattelen kuta kuinkin näin, että pyrin välttämään ruuassa turhia vehnäjauhoja/rasvaa. Kokoan ateriat niin, että se sisältää sopivan verran protskua, hiilareita, kasviksia ja rasvaa. Parannettavaa toki aina löytyy ja  itselläni pitäisikin hioa kuntoon tuo iltaosuus ja valmistaa ruuat etukäteen, jotta jokainen ateria ois säännöllinen ja tarpeeksi ravitseva. 

Olen sitä mieltä, että ruoka on polttoainetta eikä sen tarvitse arkena tuottaa niin suurta makuelämystä. Itselleni riittää, että se on terveellistä ja ravitsevaa. Minusta arjen ruokavalioon ei voi kuulua sokerijogurtit ja murot.

Mitä teidän mielestänne on terveellinen kotiruoka?

 

<3: Janika

Ladataan...

Pages