Ajatuksenvirtaa from gold.

Haluisin tohon otsikkoon hymiön. Onko mun kirjoitusaidoista alkanut tulla hääppösempää, koska hymiöt on vallannut maailman kirjallisen viestinnän!?! SOS NYT ON VAKAVAAA. 

Tuli ikävä blogikirjottamista toissapäivänä! Olin hyvissä jasminjameissa kolme päivää ku kipeilin yksin, läppää olis lentäny. No nyt oon ollu ihmisten ilmoilla, ni en tiiä mitä tästä tulee hahaa. Istun parvekkeella ja nautin siitä, että on kesä. Helvetin suomi, kun kesä on niin lyhyt, mut eipä auta itku markkinoilla nyt.Valitinpas silti, koska se nyt on vaan kivaa. Mun nilkka venähti pari viikkoa sitten ja minä urpo menin treenaamaan vaikka sattui. Kyllä. Itsekin näin jälkeenpäin tajuan kyllä, että EI VITUSSA OLE MITÄÄN JÄRKEÄ SIINÄ. Sillon mietin vaan, että no mä ihan vähän vaan... NELJÄ TUNTIA NUORALLA ONKO SE VÄHÄN JASMIN.....??? Ja jos sitä ilma-akrobatiaa vähän kokeilee vaan!! Kyllä se nilkka sitten kertoo tykkääkö siitä vai ei... no niin kyllä kertoi :)))) Ja pari kertaa jos koittaa hypätä siihen kolmen metrin patjalle.. PARI KERTAA VAAN JUOKSEN TÄLLÄ KIPEÄLLÄ NILKALLA??? No kyllä sitten tajusin olla IHME KYLLÄ kävelemättä kolmea kilsaa extraa ja menin kotiin lepuuttamaan jalkaa... kun vahinko oli tapahtunut jo. Jos joku joskus miettii, että mitä tyhmä ihminen ajattelee, niin siinä pari esimerkkiä! XD Oon muuten rakastunu XD hymiöön, vaikka jostain syystä se on ollu ehdottomassa bannerissa lapsesta lähtien. Se oli varmaan joku näistä asioista joita päätin alkaa vihaamaan, varmaan siskojen kanssa yhdessä hahahha. 

Mitähän muuta. Heinäkuun lopussa on muuten erittäin erittäin vuoden paskin aika olla kipeenä, varsinkin jos on helle. Tuntuu siltä että elämä valuu flunssan rään mukana viemäreistä jätevesilaariin. On myös erittäin erittäin typerää, ettei suomeen ole saatu vielä kunnon HELTEITÄ!!!! NIIN SAATANA KOLKYT ASETTA LÄMPÖÄ TÄNNE NIINKU OLIS JO.

Oikeesti sitku elämässä oivaltaa sen, että oot itsesi paras ystävä, niin elämä on yhtä loistoa. Voit heittää läppää, nauraa sille yksin, tanssia itselles, kirjottaa itselles, ilmeillä peiliin ja nauraa yksin, pukee kivat vaatteet, koska tykkäät niistä. Anything. Sit on kivaa olla kivojen muiden tyyppien kanssa myös. Varsinki sellasten jotka saa sut nauramaan. (Tai perseilemään tai heittämään ite hauskaa läppää.) Saa nauraa välillä muidenkin jutuille ku omille, seki on kivaa. No ei sillä, mun fiilis on tällä hetkellä vähän sellanen, et mikä ei olis kivaa. Joten voisin kirjottaa tähän mitä vaan. Okei alkaa olee kylmä se ei oo kivaa, mut toisaalta nukkuu paremmin joten on se sittenki kivaa.

Loppuun vielä yks hyvä juttu. Tänään kun olin pikkuveljen kanssa ja pierasin, ni se kysy et teenkö tolleen aina treffeillä. HAHAHA JOO SE ON MUN PARAS ISKUTAKTIIKKA!! Ja siis voin kertoo et toimii!! Ja tuntee itsensäki siis tosi viehättäväksi, kun on sellanen ominaistuoksu ympärillä katos! Ei ihan heti unohdu treffiseurat nääs! ;)

Noniin tää tyttö menee tällasen ajatuksenvirran kanssa nukkumaan, toivottakaa hyviä unia.

Kivaa viikkoa kaikille, älkää ottako elämää niin tosissaan ja pukekaa joskus päälle mitä noloimmat vaatteet, on muuten hiton virkistäväää!! (TB Rajarikko ajan roolihahmoni torilla kävelemässä ahhh.)

Puss ock Kram Jassu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.