Teit minusta äidin

Nyt se on tapahtunut. Minusta on tullut äiti ja meidän suloinen poikamme on saapunut maailmaan. Hieman hän antoi itseään odottaa, mutta lopulta 11.6.2019 (rv 40+4) syntyi meidän ihana poika mitoin 3550g ja 50,5 cm. Pitkän 20h synnytyksen jälkeen saimme hänet vihdoin syliimme ja meistä tuli perhe. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Tuntuu kuin siitä ei olisi kauaakaan aikaa, kun vasta tein positiivisen raskaustestin. Ensimmäinen viikko kotona on ollut todella ihmeellistä ja hektistä aikaa.  Olisin halunnut tulla heti  kertomaan teille ilouutisen tänne blogin puolelle, mutta halusin olla läsnä hetkessä, eikä kirjoittamiselle löytynyt tilaa.  Nyt aiomme nauttia tästä perhelomasta, kun mieskin on vielä isyyslomalla. Palaan kyllä kirjoittelemaan myöhemmin.

Hän on täydellinen. Kolme ja puoli kiloa pelkkää rakkautta. Me teimme sinut, mutta sinä teit minusta äidin <3

 

-Jasmin Desiree-

Kommentit (4)
  1. Ihanaa, valtavasti onnea <3 Hän on niin suloinen! Nauttikaa ekoista viikoista vauvan kanssa, aika menee pikkuisen kanssa ihan liian nopeaa!

    1. Voi kiitos <3 On tää vieläkin niin ihmeellistä ja tuntuu kyllä että aika menee nopeasti. Tänään hän on jo kaksi viikkoa vanha 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *