A Carrie Bradshaw Moment

Jenna K

Älä yritä. Kuitenkin saat salaa pikkasen kiksejä silloin, kun huomaat, että elämäsi on vähän niin kuin Sinkkuelämästä.

Kun ostat uuden mekon, vaikka vuokrarahojakaan ei ole  jäljellä, kun onnistut  loikkimaan vilkkaasti liikennöidyn kadun yli korkkareilla joten kuten järkevästi tai  kun huomaat heittäväsi jotain yhtä kuolematonta kuin:

- “I love you, but I love myself more.” - Samantha
- “It takes half the amount of time you dated someone to get over them.” - Charlotte
- “I don't believe in the Republican party or the Democratic party. I just believe in parties."- Samantha

tai klassikko, sarjan lopetuslaini:
“But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.” - Carrie

Siinä sinä sitten pienenä maalaistyttönä ajattelet, että ai ai, tällaista se aikuisen naisen elämä siis todella oikeasti on ja tunnet samalla syyllisyyttä siitä, että olet niin monilla tasoilla niin pahasti massakulttuurin lävistämä.

Ai mitä? Että oliko minulla asiaakin väljähtäneiden Sinkkuelämää-muisteloiden lisäksi? Eipä oikeastaan. Halusin vain jakaa viimeisimmän Carrie-hetkeni - ja yhden syyslöydön.

Muistatteko sitä jaksoa, jossa ihana Aidan (siis todellakin kuulun Aidan-leiriin Mr. Bigin sijaan) kosauttaa Carrien kannettavan? Nooh, tein viime viikolla saman parhaan ystäväni MacBookille.

Kun edellispäivänä lähdin kiikuttamaan konetta huoltoon (tai lunastukseen, kuten myöhemmin sain kuulla), olivat Carrien neuvot kalliit. En löytänyt tietokonelaukkua mistään, mutta siinä minä(kin) seisoin lappuhaalareissa, tukka pörrössä ja muistin, mitä Carrie teki; kietoi konemurunsa pashmina-huivin pehmeään syleilyyn. Koska en omista kovin monta pashmina-asiaa, Acnen uusi huivi, punaviininen villajätti tarjoutui vapaaehtoiseksi.

Ja siihen se romantiikka sitten loppuikin. Ulkona satoi saatanasti. Liuikastuin. Yritin löytää mp3:stani hyvää taustamusiikkia melankoliselle kaupunkimaisemalle, mutta epäonnistuin. Sain huonoa palvelua. Haisin pahalle. Itkin.

Että sellainen tarina. Aika paska oikeastaan. Jos jaksaisin, deletoisin ja kirjoittaisin uuden. Mutta koska en jaksa, kysyn, onko kellään parempaa?

Kommentit

Oman elämänsä Bridget Jones (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida ensimmäistä kertaa. Mielestäni tämä oli aivan ihana! :)

HeidiM (Ei varmistettu)

Voi kuinka kaunis väri on huivissa!
Olen nähnyt samaa huivia vain muissa väreissä, saanko siis udella mistä nappasit tämän värin?

Ah, Aidan-leiri on todellakin se oikea valinta! 

Dreams

Ah, gotta love you. :)) <- oon näköjään oppinu tän überhymiöiden käytön tiedät ehkä keneltä.

Ite oon silti Niin Big-leirissä. ;)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Oi, tulipa hyvä mieli, kun kommentoit! Kiitos Bridget <3

HeidiM: Äläpä muuta sano, värihän on sanalla sanoen täydellinen!  Ostin sen kesälomalla Tukholmasta, pari viikkoa sitten. Olivat juuri tulleet kauppaan. Itse asiassa lippulaivaliikkeessä väittivät, ettei väriä ole, mutta sieltä varastolaatikoista se sitten kaivettiin, kun aikani intin, että on-teillä-se-ihan-varppina-kattokaa-nyt-vielä-kerran!

naria: Hear hear (vai here here?)! Paitsi kakkosleffassa Aidanista oli tehty ihan tyhmä. Aidan ei ikinä pettäisi lastensa äitiä, edes Carrien takia, sanokaa mun sanoneen.

dream: Kuulen sinua sisko. Huomaatko, en vain enää suostu käyttämään niitä enkunnoksia kun äidinkielemme on niin kaunis.

Jemina
No Sex and the City

Aidan, aina! Tämä tyttö kuuluu hyvien miesten leiriin!

Dreams

Huomaan, täytyy rakastaa sinua siis siitäkin. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

olet varmasti hyvä ystävä!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Jemina: Toden toden totta. Kauniit kiltit miehet kunnian.

dream: Siitä se lähtee. Kauniin kielen asialla.

Vierailija: Kyl maar!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.