Kohta maailmassa on yksi neurootikko vähemmän

Jenna K

Olen luvannut itselleni ja niille, joiden joukoissa seison, että lakkaan ensi viikkoon mennessä kokonaan huolehtimasta. Nostan muina naisina kädet, ja ehkä myös jalat, kohti kattoa ja kohtelen universumia sellaisena kuin se on, hallitsemattomana ja letkeästi liikkuvana.  

 

Siksi minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin alkaa pikku hiljaa pukeutua uuden roolini mukaisesti, sivistyneeksi hipiksi.

Kukaan ei haltsaa sitä lookkia yhtä taitavasti kuin ranskalainen Isabel Marant.

Marant on kuulemma ajatellut kevätmallistoa suunnitellessaan naista, joka reissaa ison kassin kanssa kesälomallaan ympäri maailman.

Minä suhaan todennäköisellä ratikalla parin pysäkin väliä, mutta aion silti viheltää matkallani. Ja vaihtaa työpäivien jälkeen kauluspaidan rytkyihin.

Ostin jo Lontoosta Marant-henkisen ryijypaidan.  Vielä tarvitsisin naurettavan pienet sortsit - ja niihin sopivat sääret. En ole ollenkaan huolissani, sillä tilasin ne universumilta jo viime vuoden puolella ja odotan sipsipussi kainalossa sohvalla niitä tuleviksi hetkellä millä hyvänsä.

Ostoslistalla odottaa lisäksi farkut, tuollaiset risaiset ja haalean väriset, vähän kuin auringon vaalentamat. Ihan vain siltä varalta, että universumilla on toimitushäiriöitä tai se jää kesälomalle ennen kuin saa gasellisääret postiin.

 

Niille tutuille, jotka epäilevät, ettei meikäneurootikko pysty muka tavoittamaan moista boheemiutta, minulla on yksi lause:

Olen alkanut juoda kaljaa.

 

Niin että aurinkolasit silmille ja tekstaria tulemaan. Meikäläisestä saa tulevana kesänä aina terassiseuraa, joka ei höpise työstressistä tai ihmissuhdehuolista, vaan siteeraa Sartrea, pitää polveilevia maljapuheita, valvoo pitkään ja lähtee yöuinnille aina, kun pyydetään.

Rauhaa ja rakkautta kesälle 2012 ennustaa: Jenna viime kesän lempibiisi korvissaan

Kommentit

nansk

Ihanan inspiroivia sanoja, munkin pitäisi oppia olemaan stressaamatta. Ehkä vielä joskus! (Meitsikin pisti pitkät ja kapeat kesäsääret tilaukseen, en ole niitä vielä sipsipussin pohjalta löytänyt, onkohan menneet postissa hukkaan?) Hyvää kesää ihana Jenna!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Nansk: Joo, ei näkynyt suklaalevyn allakaan! Jos pistät palautetta, kysy samalla munkin sääristä. Ihan parasta kesää sullekin, ei kannata odottaa sen stressittömyyden kanssa jouluun asti, eikä edes juhannukseen!

Sohvi.

Kesän kunniaksi voisin itsekin irtisanoutua neurootikkojen kerhosta. Sivistynyt hippi - siinä kiteytyy kaikki, mitä itsekin yritän olla. Luulenpa, että sivistyneen hipin merkki on juuri se, että kauluspaita ei koskaan tunnu yhtä mukavalta kuin kotona odottava ylisuureksi polvien yli venytetty neule. Suurin kompastuskiveni taitaa kuitenkin olla se, että en osaa juoda kaljaa. Luuletko, että sivistyneet hipit voivat juoda myös kuivaa siideriä?

Jenna-ihana, sä sait mut nauramaan ääneen! Kiitos sinä paras hassu! :)

vilkku (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta!

Itse sain just koulun päätökseen, kesän aijon rentoilla ja tehdä duunia ja syksyllä musta tulee just sellanen nainen joka reissaa ison rinkan kanssa ympäri maailmaa! :)

Ihanaa kevättä Jenna!!

Roosa
Mangomalen

Olet mahtavin!

Lauravain (Ei varmistettu)

Olen vahvasti sitä mieltä, että sinusta ei voi olla pitämättä, jos tätä blogia seuraa. Yllätät joka päivä, positiivisesti, tuolla kaikella aitoudella ja salaperäisellä avoimuudella.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Sohvi: Ai ai, kuulostaa siltä, että olet sen verran sisällä sivistyneen hipin genressä, että voit tuolla uskottavuudella juoda mitä tahansa, jopa lonkeroa! Tervetuloa klubiin!

Annina: Sinä senkin söpöliini, ihanaa, kun kommentoit! <3 Meiltä ei sydämet eikä  hymiöt lopu kesken, sen mä sanon.

Vilkku: Kyllä nyt on naisella hyvä suunnitelma. Onnea! Ja ihan parasta ja rennointa kesää!

Roosa: Kiitos nero! <3

Lauravain: Olen vahvasti sitä mieltä, että kommenttisi on mitä suloisin. Aivoni jäivät pyörittelemään käyttämääsi sanaparia "salaperäinen avoimuus". Hurjan kivasti ja kiinnostavasti sanottu. Toivottavasti sinullakin on blogi. Ja toivottavasti löydän sen pian.

 

 

Lauravain (Ei varmistettu)

..jotta löytäminen olisi helpompaa: http://lauras-second-star.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Löysin blogisi vasta joitain viikkoja sitten ja "tutustumisessa" sinuun olen siis ottanut vasta tipuaskeleen. Blogisi kautta välittyy kuva, että olet uskomattoman avoin tyyppi, joka välillä kutistuu pieneksi hiireksi, joka odottaa, että hänet huomataan ja palkitaan palalla juustoa, kun taas välillä olet maailmaa kiertävä kosmopoliitti, joka on kotonansa tilanteessa kuin tilanteessa. Vaikutat varsin herttaiselta ja olet tainnut jäädä koukkuun blogiisi. Eikä vähäisimpänä syynä ole varsin vahva kirjoittamisesi ja päivittäiset oivallukset, jotka sinkoutuu välillä syvemmälle kuin uskaltaisi ottaakaan. Kiitos - sanoisinki huikeasta - blogistasi!

- P

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Laura: Voi että, kiitos!

P: Ihanasti sanottu, olen mielettömän iloinen, että jaksoit perehtyä asiaan näin pitkän kommentin verran. Tässä taas mietin, että höpsis, eivät ihmiset ole laiskoja ja piittaamattomia, vaan huomaavaisia ja viitseliäitä. Parasta mahdollista viikonloppua teikälle!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka olet itsekin ehkä koukussa blogiisi niin tarkoitin edellisessä itseäni. :)

Mukavaa viikonloppua!

- P

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Minähän en huomannut mitään; Kirjain sinne tänne, kunhan tunne on kohdillaan :) Ihan parasta pre-vappua sinnekin!

Kommentoi