Meikä on tiiitaaaniii (siis titaania ei Titanic)

Jenna K

Farkkutakki: Weekday/ Farkut: Cheap Monday/ Rannekoru ja paita H&M/ Kengät: Surface to Air

Ei helkkari teillä on huono maku! Jo 36 teikäläistä on tilannut vuoden epäuskottavimman juoksusoittolistan.

Kiitos tästä kyseenalaisesta kunniasta.

Samalla kumarruksella kiitän myös 112:sta viikonloppukuvauksesta, joiden joukosta voittajiksi arpoutuivat:

Nansk ja Emma!

Luin teidän kaikkien vastauksia hymyillen. Näyttää siltä että viime viikonloppuna te olette pussailleet, syöneet pitsaa, jooganneet, lakanneet kynnet, katsoneet leffoja ja ostaneet tulppaaneita.

 Jos joogaa ei lasketa, olin samoissa puuhissa. Yllämainitun lisäksi:

- Nukuin yli puolen päivän.
- Väistelin vastuuta.
- Mietin loistavan Rouva Tasavallan Presidentti -dokkarin aikana, pitäisikö minun alkaa suurlähettilään tai presidentin vaimoksi.
- Pukeuduin kokofarkkuun, ensimmäisen kertaan sitten 90-luvun.
- Join kannullisen sangriaa ihmisen kanssa, joka on joskus kosinut minua ja päätin korvata termin entinen rakas käsitteellä vanha rakas. Ei vanha rakkaus siihen lopu, että uusi alkaa.
- Siristelin kevätauringossa silmämeikkini pilalle.
- Luovutin kesken juoksulenkin, mutten tuntenut itseäni luuseriksi, vaan ihmiseksi, joka joskus jaksaa ja joskus ei.

Ja juuri nyt meikänainen jaksaa, sillä kauan odotettu talviloma moikkailee  jo neljän päivän päässä.

Tulkoon lunta tai kymmenen kiloa töitä, tällä viikolla meikkis litkii onnellisena ED-energiajuomaa eikä huomaa mitään.

Titaanista Satuhäät-päivää toivottaa: Jenna, ED:n lisäksi uusien luomusipsien muruja mahassaan

Kommentit

nansk

Jeeee! sanoo iloinen voittaja (: Joskus käy näinkin loistotuuri. Sun tukka näyttää muuten huippuhyvältä näissä kuvissa, vautsivau!

Vierailija (Ei varmistettu)

:) heii sulla on tosi kiva blogi!!
ja kyllä sun hiukset on upeen väriset tossa..

En tajunnut tuota et tarkoittiko et sun entinen poikaystävä on taas nykynen poikaystävä :)? En halunnut udella mutta ihanaa jos olet löytänyt sen oikean

Dreams

Ai että, miten kaunis Jenna! Siis mahasta ottaa :) Hitsi, kun unohdin käydä kommentoimassa viikonloppupostausta, mutta oon ilonen, että siihen kuului paljon meidän yhteydessä kellumista - sä Niin pidät mut pinnalla.

Ihana uus header! <3

Emma

Tuuletukset myös toiselta iloiselta voittajalta! Vuhu! Se joka sanoo, ettei sillä kuka voittaa oo mitään väliä, on niin väärässä!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Nansk: No kiitos! Tollasten kehujen jälkeen olet niin palkintosi ansainnut ;)

Vierailija: Ei ei ei! Näin niihin omiin sanoihinsakin voi sotkeutua! :) Vanha rakkaus on vanha rakkaus ja uusi rakkaus on uusi rakkaus. Tematiikkaan siitä oikeasta on tartuttava sitten ihan omassa postauksessaan, on se sen verran iso soppa. Kiitos tukkakehuista, sävystä ja tuuheudesta kunnia menee Saara Sarvaalle.

Dream: Kiitos muru! Kiitos headerista kuuluu Tuomas Pajuniemelle. Aplodit!! Kiitos kellunnasta sulle murppeli, tänään tiemme taas kohtaavat <3

Emma: Jihaa, onnea, ansaittu voitto! :)

Jenni L. (Ei varmistettu)

"Ei vanha rakkaus siihen lopu, että uusi alkaa."

Hear hear! Toi on juurikin niin kuin olen itsekin sen ajatellut, en vain ole osannut muotoilla sitä.

Kiitos, että puit sanoiksi tuon kauniin ja kuitenkin myös tavallaan vähän armottomankin ajatuksen.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Jenni L, kyllä se on vaan niin, ettei tästä maailmasta rakkaus lopu! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

moi jenna k

kysyisin noista upeista kengistäs:

minkä kokoinen jalka sulla on/vastasiko koko odotuksia?

itselläni on kok o36/37, useimmiten noin korkeissa kengissä menee 36. mutta joissain on myös pienet mitoitukset joten sovittamatta tilaaminen on tietenki aina riskaabelia.

kiitos avustasi:)

-eveliina

Taina
Taina

Moi kaunotar! Pidän kovasti noista materiaalilähikuvareunuksistasi! Kyllä, keksin itse tämän sanahirviön. Niin nättiä.

Testasin sun hump humppia tänään, toimii. Ihan hirveen hyvä. Mun mielestä lenkillä tai siivotessa ei kannata kuunnella mitään liian hyvää, ettei ne mee pilalle. Pitää olla just jotain titaanista ja mitä hävettävämpää, sen toimivampaa. Mun lenkkilistan nimi on vmp,  alexander stubbin "kuuluisan" toteamuksen mukaan, ja se kuvaa hyvin sen listan sisältöä. Just se sillä alexillakin varmaan oli mielessä.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Eveliina: Mulla on hyvin samanlainen tilanne. Usein käytän 37:aa, mutta Acnelta mun kaikki korkokengät on kokoa 36. Sanoivat Surface to Airilta, että heillä on samanlainen kokoluokitus kuin Acnella, joten tilasin 36:t ja hyvin on toiminut! Suosittelen :)

Taina: Hei hunajainen! Kiitos <3 Kun asut ja kuvausympäristö toistavat itseään, on pakko yrittää keksiä jotain variaatiota :)  Määkin tykkään! Ja loistavaa, että hump hump on kerännyt soittometrejä. Ehkä tästä voimaantuneena kokoan jonkin kunnollisenkin julkisen soittolistan. Niin ja kauankohan menee, että mut kutsutaan dj:ksi johonkin? Voisin vetää vaikka iltapäiväsetin humppia Bassossa! Onko kukaan asioista päättävä kuulolla?

Anna
Ai niin!

Olen joutunut viime viikkoina selittelemään, kuinka vanhan rakkaan kanssa hengailu ei tarkoita sitä, että hommassa olisi vielä jotain… sellaista.

Pitääkö kaikkien parisuhteiden muka päättyä ikävästi? Pitäisikö välit pistää poikki vain todistellakseen muille, että hei, tässä oli nyt tosi kyseessä ja tunteet todella roihusivat, kun en enää pysty edes tulemaan toimeen ihmisen kanssa, jonka kanssa jaoin elämäni useamman vuoden ja joka tuntee minut paremmin kuin kukaan?

Ei mun mielestä.

Vierailija (Ei varmistettu)

kiitos tuhannesti! -eveliina

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Anna: Meiänhän ei onneksi tarvi selitellä kellekkää mittään! Jos meikkis on tavannut 26-vuoden aikana korkeintaan kolme sielunihmistä, naista tai miestä, en ihan helposti luovu niistä yhdestäkään.

Vierailija: Eipä kestä, ilo auttaa!

Kommentoi