Etsinnässä ihoa kuiattamaton suihkuvaahto/ suihkugeeli.

Mulla on aivan järkyttävän kuiva iho ja sitä kuivattaa helposti käytettävät tuotteet. Rakastan suihkussa käydessä vahvasti tuoksuvia suihkutuotteita ja nyt onkin, etsinnässä kuivattamaton tuote jossa on vahva tuote.

Dovet ei ole ennen kuivattanut ihoani ja inkiväärin tuoksuisen bongattuani innostuin tuotteesta. Tuote ei tuoksunut kovin voimakkaalta ja se kuivatti ihoa ja jätti sille melko nihkeän tunteen. Hintaa tuotteella oli lähikaupassani liki 4,50€. Mielestäni tuote oli laatuunsa nähden kallis ja huonolaatuinen. Tuskin tätä ostan uudelleen.

Mieheni veljen vaimolta sain suihkuvaahdon. Tuote on pakattu painepakkaukseen ja se tulee ulos sieltä kirkkaan geelinä, joka vaahtoaa. Vahto on ihanan voimakkaasti tuoksuvaa ja pehmoista. Kaiken edellä mainitun hyvän lisäksi tuote on 100% vegaani. Tuote ei myöskään kuivattanut ihoani ja jätti sille miellyttävän tunteen. Vastaavia tuotteita on kuulemma Ritualssilla ja mun pitää ehkä ostaa sellainen jossakin kohtaa.

Tällä hetkellä käytän tuota Olivaa ja jos sitä ei suomesta lisää saa alkaa suihkutuotteen metsästys alusta. Mulle saa vinkata voimakkaasti tuoksuvia ei kuivattavia suihkutuotteita suositella.

Kommentit (2)
  1. L’Occitane en Provence Almond Shower Oil -suihkuöljy 🙂

    1. Pitääpä ottaa kokeiluun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *