Ihanan veltto viikonloppu

Korona ajassa on se hyvä puoli että viikonloppuisin ei juurikaan ole aikatauluja. Perjantai illan sain viettää täydellisessä rauhassa. Mies lähti vanhempiensa luo saunomaan ja minä sain kaikessa rauhassa nauttia kasvonaamiosta ja herkutella rauhassa. Korona luvut näyttää tällä hetkellä siltä että miehenkään vanhempia ei voi vähään aikaan nähdä puhumattakaan omista vanhemmistani. Oman maakunnan ulkopuolelle lähteminen ei tällä hetkellä tunnu hyvältä ajatukselta.

Lauantaina päätimme kokeilla tehdä itse burgereita, joissa on välissä jotakin muuta kuin pihvi. Kylkisiivut oli oikein hyvä vaihtoehto. Seuraavan kerran kokeillaan burgerin välissä sitten kasvispihviä tai siis minä kokeilen, oletan että mies kieltäytyy kasvispihvistä.

Illalla päätimme katsoa Espoon Kaupunginteatterin Voi Luojan. Ihan hervoton komedia siitä kuinka Jeesus päättää mennä terapiaan. Martti Suosalo on loistava masentuneena ja ahdistuneena -Jeesuksena. Meillä oli liput tuohon näytöksen vuosi sitten mutta korona perui näytöksen. Jos lippuja vapautuu alkusyksyn näytöksiin niin saatamme mennä tämän katsomaan ihan teatteriin.

Mies yritti kaivella Voi Luojan katsomisen jälkeen herkkukaapista edes pienen pientä murusta jotakin hyvä mutta kuten arvata saattaa ei siellä ollut yhtään mitään. Koska minä söin itse viimeiset herkut kaapista, niin päätin korvata tappion miehellä leipomalla marjapiirakkaa.

Mites muiden viikonloppu sujui?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *