Joskus suurimmalta onnelta tuntuu pääseminen töistä kotiin.

Eilen oli aivan kammottava työpäivä. Jos olisi useammin yhtä huonoja päiviä töissä niin sanoisin itseni irti. Kun näitä päiviä sattuu kohdalle, tuntuu maailman suurimmalta onnelta päästä kotiin.

Huonot päivät töissä vie ihan oikeasti mehut ja sohvalla makaaminen tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta korkeintaan kilo karkkia seurana.

Sain miehen suostuteltua katsomaan kanssani Kansallisteatterin Rakkauden Päätös näytelmän. Mies tosin asetti sille yhden pienen ehdon. Sen että leipoisin pannaria. Pakkohan minun oli suostua. Mies lähti käymään kaupassa saadakseen jäätelö pannarin kanssa. Mieheni todella on erikoisten makuyhdistelmien erikoisihminen. Mieheni on ainut ihminen, jonka tiedän syövän pannarin kanssa jäätelöä etenkään kirsikka jäätelöä. Suomenjäätelön kirsikka jäätelö toki on aivan mielettömän hyvää.

Samalla kun katsoimme Rakkauden Päätös näytelmän, makoilin miehen sylissä sohvalla kasvonaamio naamalla. Olen ennen tykännyt Biothermin naamioista mutta nyt tuo naamion ”paperi” oli muuttunut jotenkin jäykempään versioon ja sen asetteleminen naamalle oli jotenkin vaikeaa. Annan vielä mahdollisuuden Biothermin naamioille mutta jos tuo ”paperi” on tuohon muuttunut lopullisesti, niin jätän jatkossa ostamatta Biothermin kasvonaamiot.

Eilen haukuin pystyyn Kansallisteatterin Hitler ja Blondi näytelmän mutta tänään on pakko sitten kehua Kansallisteatterin näytelmän tasoa. Rakkauden päätös on aivan mielettömän upea näytelmän. Mies nikotteli kun kuuli että toinen näyttelijä on Katariina Kaitue jota ei voi näyttelijänä sietää lainkaan. Näytelmä on malli esimerkki siitä, miten erotessa tunteet purkautuu ja tulee päätöksensä. Toki eroon yleensä liittyy myös muutakin ja harvoin ne kait on sivistyneitä tapahtumia. Tämä näytelmä antaa kyllä lähtö passit top 5. listaltani TTT:n Antigonelle. Harmittaa jopa että emme menneet katsomaan tätä teatterin viime syksynä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *