Pääsiäinen

Pääsiäisen vietimme kaksistaan miehen kanssa. Vaikka korona tartunnat näyttääkin olevan hyvässä laskussa emme silti ottaneet riskiä ja viettäneet sukupääsiäistä vaikka mieli tekikin.

Kun vietimme pääsiäistä kaksistaan tänäkin vuonna, oli pääsiäismenu aika erinäköinen kuin suvun kanssa vietettyinä pääsiäisinä.

Kun vietämme pääsiäistä kaksin ei pöydästä löydy lammasta. En viitsi kahdelle ihmiselle ruveta hauduttelemaan kahden ihmisen takia lammaspaistia uunissa useampaa tuntia. Viime vuonna pääsiäisenä syötiin tortilloita mutta tänä vuonna sen sijaan panostettiin sen verran että paistettiin nautaa ja parsaa. Jälkiruuankin viitsin tehdä eli mignon piirakkaa.

Muuten vietimme pääsiäistä televisiota ja teatteriesityksiä katsellen. Teatteri esityksiin palaan myöhemmissä postauksissa.

Kyllä se vaan niin on että ei kaksin vietetyssä pääsiäisessä ole sitä oikeaa pääsiäisen tunnelmaa. Olisi ollut mahtavaa jos olisimme voineet viettää pääsiäisen yhdessä isolla porukalla. Ja kuten viime vuonnakin totesimme että ehkä sitten ensi vuonna voidaan viettää pääsiäinen yhdessä.

 

Kommentit (2)
  1. No siksihän ne tartunnat ovat laskussa, kun suurin osa ihmisistä tajuaa olla viettämättä sukujuhlia. Ihan käsittämätöntä, kuinka pihalla jotkut ovat. Voi hyvänen aika sentään.

    1. Kyllähän se lasku johtuu pääsääntöisesti muusta kuin sukujuhlien pitämättä jättämisestä.
      Suurin osa tartunnoista oli kapakoista sekä rafloista ja ryhmäharrastuksista vasta kolmantena.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *