Parasta työssäni on mahtavat työkaverit.

Parasta työssäni on ehdottomasti mahtavat työkaverit. Työkaverit jotka on omassa hommassaan ehdotonta huippua. Jos he eivät hommaansa osaisi ei töiden teosta tulisi mitään.

Työkaverini on myös mahtavia tyyppejä muutenkin. Kun teemme työtä muutaman hengen porukassa pienessä toimistossa on ihan pirun tärkeää että henki on hyvä. Vietämme paljon aikaa keskenämme myös vapaalla. Vaikka töissä ensi sijaisesi töitä tehdäänkin, niin on mahtavaa että voimme välillä ruikuttaa toisillemme töissäkin elämiemme kurjuuksia.

Eilen mulla oli se tavallista huonompi päivä. Aamulla tuli kiire lähteä käymään toimistolla ja vedin jalkoihini vahingossa juuri ne Gantin nahka kengät jotka hiertää. Autolta toimiston ovelle oli jo tuskaa ja helvettiä oli kävellä portaita kolme kerrosta ylöspäin kun kantapäistä puuttui nahka viimeistään tässä kohtaa.

Toimistossa sitten onnuin ja nilkutin ymmärtämättä ottaa kenkiä pois jaloista. Työkaveri ihmetteli liikkumista ja kun kerroin mikä mättää hän tarjoutui kaivamaan salkkunsa perukoilta rakkolaastaria minulle. Näin kävelemisestä tuli huomattavasti siedettävämpää.

Lounas ajan lähestyttyä soitti toimistolle vasta tulossa oleva ihanuus. Ihanuus soitti toimistolle että kuinka monta meitä konttorirottia on paikalla. Ihmettelin kysymystä mutta vastasin määrän. En arvannut että kysymyksen tarkoitus oli selvittää monta mäkkäri ateriaa ihanuus toisi tullessaan.

Kun on viettänyt hyvän päivän toimistolla, tuntuu etätöihin jääminenkin ihan hyvältä ainaisen vitutuksen sijaan.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *