CHAOS IN THE BAG

JEPSUKKA

Haha piti ottaa kuvan laukkuni sisällöstä. En ole ilmeisesti tip top ihminen enkä oikeasti välitä mitä pistän laukkuuni. Kerran heitin salaattilaatikon Goyard-laukkuuni ja sittenhän se meni niin että salaattikastiketta oli valunnut ympäri koko laukkua! 

Onko teille tärkeä että laukussa on järjestys?Kommentit

marno (Ei varmistettu)

Jonkinlaisen järjestyksen pidän katsomalla ennen lähtöä, että tavarat on mukana ja poistan ylimääräiset ja heittelen vanhat kuitit roskiin yms. Mutta sitten kaupungilla kyllä tungen surutta kaiken vaan laukkuun ja siivoan sen sitten taas kotona. Sotkevia elintarvikkeita laitan vaan muovipussiin tai kauppakassiin, en sellaisenaan laukkuihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sama juttu,itsekin vaan heitän laukkuun kaikkea...Siellä on aina muutama kolikko pohjalla tai jotain vanhoja kuitteja.No tottakai kalenteri ja joku pokkari,jos tulee tylsää,ja kerran löysin jopa silmämeikinpoistoaineen!Innolla katson kotona aina shoppailureissun jälkeen,että mitäs kaikkea sinne laukkuun onkaan kertynyt...Elintarvikkeita en laita laukkuuni,korkeintaan suklaapatukan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä jouduin kerran laittamaan verisen terveyssiteen sellaisenaan laukkuun, koska wc:ssä ei ollut roska-astiaa ja olin kyläilemässä :(

Gloria (Ei varmistettu)

Oi tuo vuorin vert anis-väri <3. Älä sotke sitä! Mutta: laukut on tarkoitettu käytettäviksi, n'est pas?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.