Currently

journey

Pioneja, oi pioneja. Tällä hetkellä maljakossa. (Aah, kuinka inspiroiva onkaan isoäitimme maljakkokokoelma. Ja nämä viime päivien säät.)

Iltapäiväkahvit ulkona puutarhassa. Käytössä ovat posliinikupit. (Aamuisin toki juon vielä kahvini mukista, vaikka seuralaiseni sitä paheksuukin.) 

Orange Is the New Black. Nuff said

Taustalla soi City and Colour, BØRNS, Kanye ja Eazy-E. Koska #balance.

Tahmeaan oloon on auttanut parhaiten mökkisauna - nyt myös uinti. Onhan se vesi vielä mielestäni kamalan kylmää, mutta todella virkistävää.

Ja itikoiden ininän sietäminen käy meditaatiosta. En kuule teitä. En ajattele teitä. En kuule, en en en en en en, en kuule mitään. Tai jos nyt ei meditaatiosta, niin ainakin kasvattaa luonnettani. 

Suurten kysymysten sekamelskassa olen keskittynyt pikkuasioihin. On sunnuntaiaamuja, juhlamekkoja, kukkakimppuja, samppanjalaseja ja valkoisia kauluspaitoja. Rukousnauhoja, museoita, lusikoita ja vanhoja tenttikirjoja. Iltalenkkejä, saunavihtoja ja pysäköintialueita. Ja pioneja tietty.

Ja kun mikään ei tunnu auttavan, onneksi on Glamglow'n Flashmud -naamio.

(OK, OK, ko. naamio ei ole estänyt mahdollista Brexitiä tai muuttanut hallituksen politiikkaa inhimillisemmäksi, saati tuonut minulle työpaikkaa, mutta - oi mutta - kohtaan omat ja globaalit haasteet mieluummin hehkuvaihoisena.)

  

 

Kommentoi