10 syytä hankkia vauva (sisältää videon)

Juliaihminen

Uhosin joskus, että keksin helposti kymmenen syytä hankkia vauvan. Sitten joku kommentissaan kysyi, että no mitkä ne syyt on. Vastauksena mun suunnalta: radiohiljaisuus.

Multa on toivottu myös videota. Tai no ei kyllä ole. Itse olen toivonut itseltäni, että jaksaisin tehdä videon (koska video on uusi musta jne). En ole tähän mennessä jaksanut, mutta nyt.

Tässä siis yhdistettynä kaksi postaustoivetta (joista toinen on tosiaan itseni esittämä).

(Ja alkuun kaikki disclamerit siitä, että en ossoo kauheesti vielä kuvata, leikata, esiintyä, puhua, olla, hengittää, mitä näitä nyt on.)

 

 

Tuleeko teille mieleen muita syitä hankkia beebo? 

 

(En aio tehdä semmosta videota, että 10 syytä olla hankkimatta vauvaa, vaikka myös semmosen saisi aika helposti aikaiseksi. Tehkää joku teistä se! Tai kirjoituspostauskin riittää.)

 

ps. Menkää ja tilatkaa mun tubekanava, se olisi fanttastista!!!

ps2. Ja kun mainostamisen makuun päästiin, niin käykää tykkäämässä myös mun fb-sivua! Se vasta fanttastista olisikin.

 

 

Kommentit

Hannaaa (Ei varmistettu)

Huh onneksi nämä syyt eivät riitä minulle. Hauska video :)

Intended Mum

Ihan pikkasen hävettää myöntää, mutta vauva on kyllä ihan paras tekosyy peruuttaa kaikki menot ja keskittyä jomoiluun. :DDD

Jeba
Tuuliajolla

Niin hauska video! :)

CougarWoman
CougarWoman

No minähän tartuin tähän kuin ilmaiseen ämpäriin. Keskiviikkona pläjähtää! (Kirjoituspostaus tosin, koska anomuumiuus.)

Juliaihminen
Juliaihminen

Siitä tuliskin muuten aika jäinen video, jos Guy Fawkes -maski päällä ja hidasteltulla matalalla äänellä kertoisit, miksi ihmisen ei kannata hankkia lasta. Saattaisit saada CIA:n perääsi.

CougarWoman
CougarWoman

Näh, Mossad on jo usein perässä (see what I did there..), joten siittä vaa, sano. 

Mutta semmonen äänenmuunnoslaite on khyl harkinnassa! 

S.H. (Ei varmistettu)

Moikka! Halusin vaan kertoa että JES JES JES WOOO, kiitos siitä eräästä perjantaipäivästä kun päivitit Lilyn Snapchatia - löysin sitä kautta sun blogin ja tää on ehdottomasti paras löydös pitkään aikaan. Sulla on mielettömän hyvä ote kirjoittamiseen ja huumorintaju täysi kymppi. Vihdoinkin blogi, jota jaksan ihan oikeasti seurata. Haleja sulle ja bebelle tähän viikkoon!

Juliaihminen
Juliaihminen

Ei hitto miten ihana kommentti! Tämä valaisi tämän semiväsyneen aamun ihan sata nolla! (Beebosta on kuoriutunut lähipäivinä pikku vampyyri, hän ruokailee vain imemällä ja vain öiseen aikaan.)

Kiitos ja paljon haleja sulle myös! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

The Wonder Weeks -sovellus ennustaa 18 kk ikään asti, onko vauvan kanssa edessä helppo viikko (tätä symboloi aurinko) vai rankempi (ukkospilvi). Hyvin suppean otannan perusteella voin kertoa, että toimii! :D eli 11. syy hankkia vauva juuri nyt: teknologian mukanaan tuoma vertaistuki (mm. tämä blogi!)

Juliaihminen
Juliaihminen

Huikeeta, lataan tuon heti!! Mahtavaa :D Ja kiitos <3

Kommentoi