11 ristiriitaa äitiydessä

aitiys_on_ristiriita.jpg

aitiys_on.jpg

Miltei vuosi äitin on opettanut, että ajatukset vauvaa tai omaa toimintaa kohtaan voivat vaihdella noin kolmen sekunnin aikana laidasta laitaan. Esimerkiksi näin:

1. Voisin tehdä ihan mitä tahansa lapseni puolesta. Luopua raajasta tai kuolla. Mutta nyt en kyllä laula enää yhtään kertaa iltalaulua.

2. Mikään ei ole niin ihana näky kuin nukkuva lapsi. Paitsi Game of Thrones läppäriltä, vanukas toisessa kädessä ja bisse toisessa. 

3. Haluan tarjota lapselleni parhaan mahdollisen lapsuuden. Siksi lapsi täytyy laittaa aina ykkössijalle. Toisaalta, haluan tarjota itselleni parhaan mahdollisen aikuisuuden. Siksi ykkössijan voi jakaa.

4. Aika menee ihan liian nopeasti, juurihan tuo lapsi vasta syntyi ja nyt se on melkein vuoden! Voisko aika vain pysähtyä?! Toisaalta toivoisin, että kello tulisi pian kahdeksan niin, että tuo vauva menisi nukkumaan.

5. Toi kasvaa ja kehittyy ihan liian nopeasti, kamalaa! Joskin kyllä tätä ”läträän sormillani puuroa ympäri naamaa” -vaihetta on kestänyt nyt ihan tarpeeksi pitkään.

6. Että kun lapsi nukahtaisi päiväunille. Mutta miksei se ole jo herännyt päiväuniltaan?! Miten se nyt näin kauan nukkuu?!!!

7. Hysteeriset äidit ovat rasittavia. Mutta googlasin silti taas, onko rahapuu myrkyllinen.

8. (Kun vauva ei vielä liikkunut:) Millainen äiti antaa lapsensa kierähtää sängyltä?! (Kun vauva alkoi liikkua:) Ups. Ja ups. Ja vielä yksi ups.

 

Loput ristiriidat voitte tsekata mun eeppiseltä videoltani!

 

 

Millaisia ristiriitoja te olette huomanneet itsessänne? (Ei tarvitse liittyä äitiyteen!)

 

Aikaisemmat videoavautumiset:

Kauppojen kassat, lopettakaa niiden pienten muovipussien tyrkyttäminen

Taas vauvaa syrjitään!

Olisit sanonut, että näytän kasoisleukaiselta mursulta – opas bloggaajan valokuvaamiseen

10 syytä hankkia vauva

 

 

Kommentit (6)
  1. ”Miksei se potki, APUA se on varmaan kuollu! Haloooo lapsi, LIIKU! (Mahanheiluttelua)” päivisin vs. ”Mitä nää siellä teutaroit, nyt on yö! Paikka! NUKU!” öisin. Varhain on vitsa väännettävä jne. Ihanaa matkaa!

  2. Ääh, mun täytyy olla inhottava ja sanoa etten yhtään tykkää videopostauksista (missään blogissa). Koska luen blogeja yleensä työmatkalla julkisissa, missä ei voi laittaa ääniä päälle ja harvoin kannan mukana kuulokkeita. Jää siis katsomatta. Ellet laita tekstityksiä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *