11 x ihana lahjavinkki 2-vuotiaalle

Juliaihminen

Ihmiset kyselevät multa yllättävän usein lahjavinkkejä lapsosille. En ole mitenkään erityisen hyvä hankkimaan suunnitellusti lahjoja (spontaani löytäjä olen kyllä!), joten olen ollut vähän huono lahjavinkkien antaja. Nyt kuitenkin voin kertoa teille xx aivan superhyvää lahjavinkkiä siitä, mitä 2-vuotiaalle pikku tyypille voi hankkia synttärilahjaksi. Alppu sai nimittäin syntymäpäivälahjakseen pelkästään ihania asioita, joista on meille ollut kuluneen kuukauden aikana hirveästi iloa.

Pulkka

Itsehän olen täysin traumatisoitunut pulkkailija, sillä laskin pulkalla 17-vuotiaana Turun Hirvensalon Alppikeskuksen isoimmasta mäestä alas, ajauduin pieneen hyppyriin, vedin voltin ja laskeuduin takaisin pulkan päälle. Lopputulos: Pulkka halki ja häntäluu poikki. 

En ollut siis pulkkaillut yli kymmeneen vuoteen, mutta nyt olen uskalatautunut lapsen kanssa menemään sellaisista pienistä mäistä. Tekee mieli kuitenkin vähän silti varoitella, että ei niin lujaa, voi tapahtua vaikka mitä!

Muovailuvahaa

Muovailuvaha on sellainen hitti, että Alpun vieraat ovat niistä aivan uskomattoman liekeissä. Lisäksi muovailuvaha on esteettistä minun silmääni.

Vesivärit

Ystäväni Aino on kuvataidekasvattaja, ja hän tuo usein lahjaksi aivan eeppisen ihania pikku settejä. Ylipäänsä kaikki tekemisen antaminen on kaikkein parasta! Sekä lapselle että vanhemmille.

Potkupyörä

Isovanhemmilta tulee usein vähän fancympia lahjoja. 1-vuotissynttärilahjaksi tuli auto, nyt potkupyörä. Tällä on kuivaharjoiteltu koko kuukausi sisällä. Kevättä odotetaan jo villisti!

Kylpytakki

Mikään ei ole niin suloinen näky kuin 2-vuotias tepastelemassa torstain saunavuoron jälkeen pukuhuoneessa kylpytakki päällä ja pillimehu kädessä.

Origameja

Nämä ovat ehkä enemmän minulle kuin Alpulle, mutta ai että, Alpun huoneesta tulee upea!

Tossut

"Pinni! Pinni!" Alppu innostui, kun Pingu Pingviini oli ilmaantunut hänen uusiin tossuihinsa.

Essu

Herra Pandan ja Teemun innoittamana Alppu tykkää nykyään kovasti "peipoa".

Sähköpiano

Nykyään meillä soi kotona aika usein "taustamusiikkia". Sofia naureskeli mulle, miten: "Tädillä on oikeus ostaa tällaisia!" Ja tämä on otettu kyllä suurella rakkaudella vastaan. (Olenko maininnut, että inhoan Fur Eliseä?)

Paita

Kauniit ja kalliit suomalaiset vaatteet ovat parasta mahdollista lahjamatskua, kun niitä ei välttämättä raaski ostaa itse.

Legot

Alppu on saanut upean kokoelman legoja, ja niistä todellakin nautitaan joka päivä. Ne opettavat Alpulle myös sitä, mitä tarkoittaa "lelujen siivoaminen pois".

 

Lue myös:

Hauska DIY-lahja taaperolle: lorupussi

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentoi