11 x ihana lahjavinkki 2-vuotiaalle

alpun 2v lahjat.jpg

Ihmiset kyselevät multa yllättävän usein lahjavinkkejä lapsosille. En ole mitenkään erityisen hyvä hankkimaan suunnitellusti lahjoja (spontaani löytäjä olen kyllä!), joten olen ollut vähän huono lahjavinkkien antaja. Nyt kuitenkin voin kertoa teille xx aivan superhyvää lahjavinkkiä siitä, mitä 2-vuotiaalle pikku tyypille voi hankkia synttärilahjaksi. Alppu sai nimittäin syntymäpäivälahjakseen pelkästään ihania asioita, joista on meille ollut kuluneen kuukauden aikana hirveästi iloa.

Pulkka

Itsehän olen täysin traumatisoitunut pulkkailija, sillä laskin pulkalla 17-vuotiaana Turun Hirvensalon Alppikeskuksen isoimmasta mäestä alas, ajauduin pieneen hyppyriin, vedin voltin ja laskeuduin takaisin pulkan päälle. Lopputulos: Pulkka halki ja häntäluu poikki. 

En ollut siis pulkkaillut yli kymmeneen vuoteen, mutta nyt olen uskalatautunut lapsen kanssa menemään sellaisista pienistä mäistä. Tekee mieli kuitenkin vähän silti varoitella, että ei niin lujaa, voi tapahtua vaikka mitä!

alpun 2v lahjat2.jpg

Muovailuvahaa

Muovailuvaha on sellainen hitti, että Alpun vieraat ovat niistä aivan uskomattoman liekeissä. Lisäksi muovailuvaha on esteettistä minun silmääni.

alpun 2v lahjat3.jpg

Vesivärit

Ystäväni Aino on kuvataidekasvattaja, ja hän tuo usein lahjaksi aivan eeppisen ihania pikku settejä. Ylipäänsä kaikki tekemisen antaminen on kaikkein parasta! Sekä lapselle että vanhemmille.

alpun 2v lahjat4.jpg

Potkupyörä

Isovanhemmilta tulee usein vähän fancympia lahjoja. 1-vuotissynttärilahjaksi tuli auto, nyt potkupyörä. Tällä on kuivaharjoiteltu koko kuukausi sisällä. Kevättä odotetaan jo villisti!

alpun 2v synttärilahjat.jpg

Kylpytakki

Mikään ei ole niin suloinen näky kuin 2-vuotias tepastelemassa torstain saunavuoron jälkeen pukuhuoneessa kylpytakki päällä ja pillimehu kädessä.

alpun 2v lahjat6.jpg

Origameja

Nämä ovat ehkä enemmän minulle kuin Alpulle, mutta ai että, Alpun huoneesta tulee upea!

alpun 2v lahjat7.jpg

Tossut

”Pinni! Pinni!” Alppu innostui, kun Pingu Pingviini oli ilmaantunut hänen uusiin tossuihinsa.

alpun 2v lahjat8.jpg

Essu

Herra Pandan ja Teemun innoittamana Alppu tykkää nykyään kovasti ”peipoa”.

alpun 2v lahjat9.jpg

Sähköpiano

Nykyään meillä soi kotona aika usein ”taustamusiikkia”. Sofia naureskeli mulle, miten: ”Tädillä on oikeus ostaa tällaisia!” Ja tämä on otettu kyllä suurella rakkaudella vastaan. (Olenko maininnut, että inhoan Fur Eliseä?)

alpun 2v lahjat11.jpg

Paita

Kauniit ja kalliit suomalaiset vaatteet ovat parasta mahdollista lahjamatskua, kun niitä ei välttämättä raaski ostaa itse.

alpun 2v lahjat14.jpg

Legot

Alppu on saanut upean kokoelman legoja, ja niistä todellakin nautitaan joka päivä. Ne opettavat Alpulle myös sitä, mitä tarkoittaa ”lelujen siivoaminen pois”.

 

Lue myös:

Hauska DIY-lahja taaperolle: lorupussi

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (1)
  1. Lahja 7 Vuotiaalle Pojalle | Tv Uutiset
    8.8.2020, 00:48

    […] 11 x ihana lahjavinkki 2-vuotiaalle – Juliaihminen | Lily – 7.3.2018 juliaihminen 11 x ihana lahjavinkki 2-vuotiaalle. 0. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *