28 vuotta myöhemmin

kestava_potkupuku.jpg

H&M:n lastenvaatteet ovat muuten melko kestäviä. Vasemmalla kolmeviikkoinen Julia heinäkuussa 1987. Oikealla kolmeviikkoinen Ihminen helmikuussa 2016. 

Meiän äbä oli säästänyt mun vanhan potkupuvun. Mintun sävy näyttää edelleen freesiltä, ja poika käytti pukua tovin tässä alkuvuodesta. Nyt se on jo käynyt pieneksi molemmille, mutta ehkä pojan lapsi voi käyttää sitä 28 vuoden päästä. Aika näyttää.

 

ps. Kuten olen sanonut: ei ole rumia vauvoja, on vain rumia ilmeitä. Ja ööö… punakkaa pienen porsaan näköistä lookkia. Enkä nyt puhu omasta lapsestani.

 

 

Kommentit (3)
 1. Joo aika jännä että ne onkin noin kestäviä! Tai ainakin on ollut, mullakin on omia HM:n vauvanvaatteita ollut käytössä beibillä.

  Mutta asiaan: mitä helvettiä on tapahtunut Jacky-makupaloille??? Siitä asti kun sun ylistyksen luin, oon ollut himoissani. Menin lähiässään, ei ollut. Menin uudestaan, oli lappu ”anteeksi, tavarantoimittajalla vaikeuksia yms yms”, odotin, kävin muissa ässissä, ei ollut niissäkään. Pelkkää saatanan Paula-vanukasta. Ja nyt on kulunut varmasti yli kuukausi ja missään kaupassa ei enää mitään selityslappuja näy, mutta Jacky-hyllyillä on ainoastaan kahta laatua. Ja siis Helsingissä tämä kaikki. Missä mennään!?!

  1. Sama homma noiden vanukkaiden suhteen. Jos ei muuta niin missä on kinuski?! Sitä tarvitaan täällä!

  2. Erittäin aiheellinen kysymys!!!

   Itsehän kriiseilin tätä asiaa heti synnytyksen jälkeen, sillä juuri kun olisin eniten Jackya kaivannut alkoi tämä raskas ja vaikea jackyton kausi elämässäni. Ne olivat vain yksinkertaisesti poissa kaupan hyllyiltä!!!!

   Aloin luonnollisesti selvittää tätä asiaa, ja tämän postauksen tokavikassa kommentissa kerronkin vähän pidemmin käsitykseni Jackyttomuudesta.

   Lyhyesti siis: Ne ovat vaihtaneet purkkinsa ekologisempaan malliin, minkä seurauksena niiden uusien Jackyjen toimittaminen on kestänyt. Mutta miksi näin kauan?!

   Mun täytyy kyllä jo laittaa meiliä sinne ja kysellä asiasta, sillä tämä on kestänyt jo liian pitkään! Kansa tarvitsee tietoa!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *