30-vuotiaana sinulla on kaikki

Juliaihminen

Meidän äbällä on aina parhaat onnittelukortit. Jouluisin se kirjoittaa sellaisia paketin sisältöä arvuuttelevia runoja ja isoissa hetkissä jotain suurta. Vaikkapa silloin kun Alppu syntyi, tai nyt, kun mä täytin 30 vuotta.

Olen lukenut tämän synttärikortin kahden viikon ajan varmaankin joka päivä. Musta siinä on kiteytetty niin hyvin se hieno, mikä tähän ikään liittyy. Kysyin äbältä, voinko julkaista sen tekstin täällä, ja voinhan minä. 

 

Julia,

rakas heinäkuun lapsi.

30-vuotiaana elämä paranee entisestään: nainen on itsevarmempi ja äiti on vahva. Elämän kokeminen antaa sanottavaa ja myös rohkeutta olla sanomatta, kun on syytä antaa toisille puheenvuoro, jos he tarvitsevat sitä enemmän.

30-vuotiaan ei tarvitse todistaa identiteettiään, maailma tuntee sen jo.

Sinulla on kaikki, olet ihana ja ihmeellinen itsenäsi. Silti on vielä paljon polkuja ja löytämistä, valintoja ja mahdollisuuksia edessä.

- Äiti ja Juha

 

 

Kuva: Hovikuvaajani Lauri Hovi

 

Lue myös:

Kirje itseltäni 19 vuoden takaa

 

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA // JULIAIHMINEN INSTAGRAMISSA // JULIAIHMINEN YOUTUBESSA // JULIAIHMINEN BLOGLOVINISSA

 

 

Kommentit

Todella komea kuva!

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos! <3

jennia (Ei varmistettu)

Ihania viisaita sanoja.

Juliaihminen
Juliaihminen

Nää iski mun kolkkentvuotiaaseen sieluun. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

" Elämän kokeminen antaa sanottavaa ja myös rohkeutta olla sanomatta, kun on syytä antaa toisille puheenvuoro, jos he tarvitsevat sitä enemmän."

Miten mahtavasti sanottu!!!

Juliaihminen
Juliaihminen

Joo! Tää oli musta tosi tärkeä, aina ei just mun tarvitse olla äänessä vaan välillä tarvitsee kuunnella muita ihmisiä. Tämä oli hyvä muistutus, etenkin toimii nyt tänä somehuutelemisen aikana.

Kommentoi