6 merkkiä siitä, että asuu 2-vuotiaan kanssa

Juliaihminen

Kommentit

:D

Juliaihminen
Juliaihminen

True story!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana!!!:'D

Ja ajattele, kaikki nuo upeat kulkupelit on täysin päästöttömiä!;) Rakastan autoja, pienenä tyttönäkin leikin aina barbien rinnalla luontevasti pikkuautoilla. Jo silloin haaveilin maasturista, pitkä kun olen. :) No, nyt onneksi järki on kasvanut ja ajelen hybridillä. Jos asuisin Hesan kaltaisessa julkisen liikenteen paratiisissa, ei meillä omaa autoa oliskaan.

Valopäiväkirja

:D Tuo maljakkoauto osoittaa jo todellista jemmaamisen nerokkuutta!

Maiju P.

Voih. ️ Samaistun täysin. Nimimerkillä 2v 8 kk poika huushollissa

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun kaikki merkit 2,5-vuotiaan kanssa asumisesta liittyy hajoilemiseen. Meidän ennen niin ihana pieni on yhtäkkiä raivohullu huutaja, jonka voi saada täysin tolaltaan esim.se, että tukkaan laitettiin väärä pinni. Tarvitsen kohta jonkun perheneuvolan apua selviytyä näistä mittasuhteiltaan täysin hämmentävistä kohtauksista, joissa pieni arvaamaton triggeri saa aikaan 15-30minuutin täydellisen huuto-potku-itku-raivokohtauksen, johon ei mikään auta (ei puhe, ei syli, ei huijaus). Vaikea enää edes uskoa että tämä on kehityksellisesti tarpeellista. Voisin helposti uskoa, jos joku sanoisi, että 50 vuotta sitten 2-vuotiaat on perinteisesti lähetetty metsään selviämään keskenään ja haettu 6-vuotiaina takaisin. Anteeksi avautuminen, olen vain ihan loppu.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hei AIVAN KAIKKI vertaistuki sinulle! <3

Meillä lapsi sai raivarin tuossa yhtenä yönä, koska tarjosin hänelle vettä "liian isosta lasista". Siinä tulee vähän semmonen olo, että MITÄ MINÄ OLEN TEHNYT ANSAITAKSENI TÄMÄN.

Annix (Ei varmistettu)

Sama täällä! Meillä asuu myös samanikäinen kreisiraivoaja. Tätä vaihetta on nyt kestänyt jo puolisen vuotta, ja kyllä hapottaa. Uhmakohtaukset voi meidän mukelolla saada alkunsa ihan mistä tahansa aivan milloin tahansa ja pahimmillaan kestää 45-60 min. Sellaisen jälkeen on aika rekan alle jäänyt fiilis. Suosittelen kyllä perheneuvolan palveluja, jos tuntuu rankalta, sieltä saa apua!

Olen muuten ihan ääneenkin huutanut lapsille jollain heikolla hetkellä (taisi olla yöllä, kun kumpikin kekkaloi valveilla) juurikin nuo kauniit, klassiset sanat: ”mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän”. Aamulla vähän nolotti.

Emmipia (Ei varmistettu)

Mut hei kuinka hienoa että Alppu jatkaa samaa teemaa joka huoneessa! Meillä 2,5-vuotiaan jäljiltä muuten täysin samanlaista, mutta kamat on aina ihan randomeita, esim. palapelin palat isänsä rummun sisässä ja kävyt meikäläisen kengissä (kiva yllätys aamuun!)

Juliaihminen
Juliaihminen

Täällä taiteilijalla on ns pikkuatuoluomiskausi meneillään. Katsotaan, mihin suuntaan seuraavaksi mennään.

Käpy kengässä on ihan nerokas pikku jekku! 

Robo (Ei varmistettu)

En kyllästy koskaan kertomasta kuinka mun kaveri pienenä pisti juustonviipaleen isänsä kengän pohjallisen alle. Aivan nerokas jekku! Tais olla kyllä isompi kuin 2-vuotias.

Missä kivet, tikut ja erinäiset lehdet? (Ei varmistettu)

Mä en ollenkaan muistanut näitä 2-3-vuotiaan raivoja ennen kuin luin kommentteja.. aika kultaa muistot..?! Muistan eräätkin itku-potkut juurikin vääränlaisesta lasista ja lautasesta. Oi niitä aikoja.! Nyt ekaluokkalainen kipuilee jostain muista asioista, jotain vaiheita niillä on kuitenkin aina päällä, hah..!

Mun ipana kantoi sisään kaikki tikut, kivet ja irtolehdet tuohon aikaan. Liittynee siihen että tuolloin muutettiin kerrostalosta rivitaloon ja niitä oli näppärä kuljettaa sisään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi ei näy tekstiä, pelkät numerot 1-6?

Kommentoi