Äänestä minua vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi!!!

julia positiivinen2.jpg

!!!!!!!!!! Siistiä!!! Minut valittiin neljän finalistin joukkoon Vuoden positiivisin helsinkiläinen -äänestyksessä. Olen ihan super otettu tästä!!

Muut ehdokkaat ovat räppäri Ville Galle, avustusjärjestön Heikki Hursti ja tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä, eli olen aivan upeassa seurassa. 

Kisa on osa Positiivarit Oy:n Vuoden positiivisin suomalainen -kilpailua, jossa Nuorkauppakamarit valitsevat oman alueensa voittajan. Havis Amandan Nuorkauppakamari on järjestänyt Helsingin kisaa jo 12 vuotta.

julia positiivinen3.jpg

Luin tämän sähköpostin meidän äidin luona Turussa ja nauroin ääneen, kun ilahduin niin kovin. Äitini mies nauroi myös ja sanoi, että mun pitäisi vastata: ”Mitä tämä nyt on? Minä olen turkulainen.”

En raaskinut kertoa hänelle, että kymmenen vuotta Helsingissä on tehnyt minusta ainakin kolmasosa-helsinkiläisen. (Jos ajatellaan, että olen elänyt 20 vuotta Turussa ja 10 Helsingissä, niin näin se saattaisi olla.)

Osa mun kavereista myös nauroivat siksi, etteivät suoranaisesti kuvailisi minun ainaisia ränttäyksiäni positiiviseksi. Esimerkiksi Raisan reaktio tähän uutiseen oli:

nayttokuva_2018-07-04_kello_16.05.35.png

Kuitenkin ystävilleni haluan sanoa, että Nuorkauppakamari on puhunut, joten se on pulinat pois!!!!!!!!!

julia positiivinen.jpg

Lopputulos ratkeaa yleisöäänestyksellä, joten hei ystävät, äänestäkää minua!!!!!!! Olisi niin siistiä voittaa Ville Galle!! (Ymmärtänette huutomerkkien määrän asian tärkeyden vuoksi.)

 

Äänen voi antaa täällä!

 

Menenkin tästä kuuntelemaan JVG:tä.

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (2)
  1. Ääni annettu! Ja kuten perusteluihin laitoin, valinta oli vaikea sinun ja Heikin välillä. Hän kyllä on jo niin ikoninen ilman äänestyksiäkin, joiden itse asiassa koen jopa banalisoivan hänen surullisenvälttämätöntä työtään:(
    Niin että näin ollen Sä olet positiivari!!:D

  2. Äänestetty! Jee Julia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *