Äiti hemmotteluhoidossa

kylpytakki.jpg

Tuntuu taivaalliselta kömmähtää makoilemaan täydellisen ergonomisesti muotoillulle lepotuolille ja laittaa silmät kiinni. Ympärillä alkaa hääriä kaksi naista, jotka puhuvat matalalla ystävällisellä äänellä. Toinen hivelee ihoa pehmeästi ja käy läpi sen kipupisteitä. On täysin rauhallista, vauva on isänsä luona hoidossa eikä kukaan vaadi multa mitään juuri nyt. Melkein nukahdan siinä nautinnollisessa käsittelyssä. 

Oikeastaan ainoa parannusehdotus olisi, että huoneeseen voisi laittaa suitsukkeen palamaan ja kaiuttimista soimaan kenties jotain thainkielistä pehmeää joikausta tai vaikka mieltä nostattavaa panhuilumusiikkia. Ehkä valoja voisi säätää hieman hämärämmäksi, niin tunnelma olisi vielä rentouttavampi?

Mä olen niiiin ansainnut tämän oman pienen hemmotteluhetkeni, ajattelen. Kun joku tarvitsee mua aina ja kaiken aikaa, omat hetket tuntuvat hirveän tärkeältä. Hammaslääkärissä käyminen on silkkaa auvoa.

 

ps. Lasketaanko ikenet ihoksi?

 

Kommentit (4)
  1. Ikenet lienee limakalvoa. Mutta onhan se limakalvojenkin hively tietyssä asiayhteydessä just kivaa.

    1. Se on tuhannen tosi. 😀

  2. Mä olin samoissa fiiliksissä ekassa jälkitarkastuksessa 😀 ennen synnytystä kaikki gynekäynnit tuntuivat inhottavilta, mutta esikoisen syntymän jälkeen makasin vain rentona siinä tutkimuspöydällä ja olisin voinut ottaa nokoset!

    1. Mä menin jälkitarkastukseen vauvan kanssa!!! Rookie mistake. (Jäbä huus sen koko ajan, oli muuten elämän yhet pisimmistä kaksiminuuttisista.) Jos ois ymmärtänyt paremmin, niin olis tietenkin ottanut siellä omaa aikaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *