Äitiyspakkaus-shokkelo

Oli synkkä ja myrskyinen yö (eli siis kello oli jo yli neljä yhtenä lokakuisena sunnuntaina), kun me haettiin Tikin kanssa äitiyspakkaus Sturenkadun Valintatalosta.

Tietenkin avattiin se heti, mutta koska aattelin, että pikkukamun vauvakirjaan pitää laittaa siitä semmosia idyllisiä riemukuvia, ja sysimusta tausta sekä mun myrskyn kalmastamat kasvot eivät näyttäneet tarpeeksi hyviltä, pakotin Tikin larppaamaan sen äitiyspakkauksen avaamishetken eilen (kun paistoi aurinko) uudelleen. 

Kas näin se kävi:

äitiyspakkaus1.jpg

Tämän vuoden äitiyspakkauksen sisältö löytyy kokonaisuudessaan täältä. Mun suosikkejani on nuo raidalliset body ja housut, keltaiset vaatteet ja sitten tuo makuupussi ja ulkoiluhaalari. Mutta mää niin rakastin ihan kaikkea, mitä sieltä putkahteli esiin! Niin söpöjä! Niin tyylikkäitä! Niin osa sukupolvien katkeamatonta ketjua! 

Ja miten ihanaa, että siellä on jopa vauvalle sopivat kynsisakset, kuumemittari, lämpömittari ja hammasharja! Mun vatsassa on tällä hetkellä joku, jonka suuhun voin laittaa jonain päivänä hammasharjan, käsittämätöntä.

 

äitiyspakkaus6.jpg

Näitä hipelöidessä ajauduin ihan johonkin tiloihin! Maailman siisteintä, että Suomen valtio toivottaa meidän bebeton tervetulleeksi maailmaan tällaisella lahjalla.

 

äitiyspakkaus7.jpg

Jotenkin tämä hetki tuntui jopa epätodelliselta, koska olen pitkään jo aina haaveillut (siis vuosikymmeniä, ellei jopa satoja!) siitä, että jonain päivänä mullekin tulee tuo äitiyspakkaus. Ja nyt se päivä oikeasti koitti. Friikkiä!!!

 

äitiyspakkaus8.jpg

Toki Tikikin hiplaili noita kamoja mun kanssa (”Mikä tää on?” ”Emmää tiedä.” ”Entä tää?” ”Mistä mää tietäisin!”), mutta se ei halunnut näihin riemukarkelokuviin jostain syystä. 

Nyt on tietenkin semmonen ongelma, että mihin hittoon me tuo iso pakkaus oikein tungetaan. No, tällä hetkellä se on sijoitettu Tikin man caveen.

 

äitiyspakkaus11.jpg

äitiyspakkaus12.jpg

 

Ai niin, mä aion aloittaa huomenna täällä mun blogissa Hyvän mielen absurdin joulukalenterin. Siinä pointtina on esitellä joka päivä jotain, mistä tulee ihmiselle hyvä mieli. Se jotain ei välttämättä liity jouluun, kalentereihin tai oikeastaan mihinkään muuhunkaan mitenkään.

Mutta voin paljastaa, että huomisesta luukusta aukeaa Jorma Uotisen naama! 

STAY TUNED!

 

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Me käytiin myös hakemassa äippäpakkaus viikonloppuna. Oli kyllä melkoinen ”järkytys” -mä lähinnä järkytyin sitä kuin paljon sitä tavaraa tuli ja minkälainen pyykkirumba on edessä, puhumattakaan siitä, minne tuo boksi oikein varastoidaan ettei Mr S valloita sitä omaksi pesäkseen 😀

    Muutamia vaatekappaleita jää varmaan meillä melko vähälle käytölle, mutta kyllähän tuossa on paljon myös rahanarvoista matskua -ja ennen kaikkea laadukkaita perusvaatteita. Etenkin näin noviisina oli järkevintä ottaa pakkaus, eihän sillä rahavaihtoehdolla olisi saanut kaupasta juuri mitään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *