Asioita, joita en hyväksyisi keltään muulta

Juliaihminen

1.

Olemme ruokailemassa yhdessä, minä tarjoan. Ilmoitus siitä, että illallishetki on päättynyt, kerrotaan omintakeisella tyylillä: seuralaiseni ottaa ruokaa suuhunsa, mutta nukahtaa kesken nielemisen, jolloin viimeinen "suupala" valahtaa päälleni. Tarinani eivät ilmeisestikään kiinnosta häntä enää.

2. 

Vietämme aikaa saniteettitiloissa. Kesken mukavan jutusteluhetken seuralaiseni pissaa valtoimenaan päälleni. Ei kulu kuin lyhyt hetki, ja seuralaiseni jysäyttää uskomattoman vauhtikakan, joka lentää kovalla paineella suihkukaapin oveen. Kieltämättä näyttävä show!

3. 

Seuralaiseni kertoo hyvin innostuneesti tarinaa, ja kun alan vastata hänelle, hän sulkee silmänsä ja sammuu siihen paikkaan kuin kone. Tajusin pointin, ensi kerralla yritän olle kiinnostavampi keskustelukumppani.

4. 

On ollut puhetta siitä, että pian voisi syödä. Seuralaiseni alkaa maiskutella suutaan, tunkee kieltään ulos ja mikäli ruoka ei ilmaannu tarpeeksi nopeasti hänen eteensä, alkaa todellinen huuto.

 

Mutta tältä ystävältä, häneltä mä hyväksyn ihan mitä tahansa. Ja mikä omituisinta: maailmassa ei ole suloisempaa ääntä kuin hänen maiskuttelunsa.

 

Hurraa, tänään baby Thukkanen on viikon ikäinen!

 

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mulla taitaa olla vähän samantyyppinen exä. Vauhtikakkaa myöten (ja joo, jätän loput mielikuvituksen varaan). 

Juliaihminen
Juliaihminen

Hyvä että on exä! Kuka nyt semmosta maiskuttelua sietäis!

Veikeä Venus
LAW'in it

XD Repesin, vaarallista näillä viikoilla!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Tämä muistutti minua siitä, kun Frida toisinaan, silloin ihan vastasyntyneenä, nukahti kesken huudon. Voimat loppuivat kesken. Niin hellyyttävää. 

Ihania hetkiä sinne seuralaisen kanssa! <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos kiitos! <3

No nimenomaan, ihan kesken minkä tahansa meiningin saattaa vaan lamppu sammahtaa. Aluksi kuvittelin, että nyt se kuoli harmiin, mutta näin viikon jälkeen oon ymmärtänyt, että se on kai ihan normaalia.

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä, päivän naurut :-D Aivan ihana kuva teistä! <3

Anjuska
Ripaus elämäämme

Voi mikä ihana kuva teistä ja hassun hauska kirjoitus! <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Joo, aattelin että kun kerran sairaalaympäristössä hengaillaan pakostakin pari päivää, niin voin saman tein ottaa silarit samaan syssyyn!

Kommentoi