Bloggaajajuorut Pingistä

Juliaihminen

Lupasin tuossa aikaisemmin kertoa kaikki Ping Helsinki Business festivaali -juarut. Vanhana viihdetoimittajana (olen tehnyt yhtenä kesänä muun muassa Apu-lehteen julkkujuorupalstaa) mä sain helposti kerättyä kaikki kuumimmat jutut bloggaajista. Menin vain utelemaan henkilökohtaisuuksia, ja sieltähän kuulkaa tuli.

Jaan ne luonnollisesti teidän kanssanne, mutta älkää kertoko sitten eteenpäin!

 

Missä olet Laura? -blogin Laura on säälitaputtaja. Eikä siinä vielä kaikki, hän jakaa myös myötähäpeä-woohoota. Toisin sanoen: jos jonkun esitys on ihan surkea ja kaikkia nolottaa esiintyjän puolesta, niin Laura on se muija, joka taputtaa seisaaltaan ja huutelee: "Who-hooo!!" Hän on myös se, joka pakottaa itsensä keikalla eturiviin bailaamaan iloisesti silloin, kun bändi soittaa tyhjälle katsomolle.

Laura on siis aikamoinen ST:n jakaja.

Tämän kylän homopoika -blogin Eino taas on feministi. Feministinen liekki roihahti hänen sielussaan Einon ollessa ehkä 7-vuotias, Spice Girlsin ansiosta.

Yksi pienen feministi-pojan mieltä hämmentävä kokemus oli se, kun Seitsemän päivää -lehdessä esiteltiin paparazzikuvia Mel B:stä, joka otti aurinkoa rannalla yläosattomissa. Otsikko kuului: "Mel B:n rinnat kutistuivat nahkarukkasiksi." (Mikä sairainta, muistan itsekin ne Mel B:n kuvat, ne tuntuivat niin julkeilta ja irvokkailta sellaisen pikkuruisen spaissarifanin näkökulmasta.)

Edelleenkin kyllä pohdimme Einon kanssa, että what! Nahkarukkaset?!

 

Asikaine-blogin Asikaine taas kertoi, että hän identifioitui eniten Geri Halliweliin. (En siis tiedä, kehen Eino identifioitui, tuskin ainakaan nahkarukkaseen.) En yhtään kyllä ymmärrä miksi. Asikaisessa ja Gerissähän ei ole mitään samaa. Ei ainakaan hiusten väri.  

Tekisi mieli paljastaa Asikaisesta vielä yksi toinenkin juttu. Siihen liittyy sanat "pikku kalsareita", mutta en kehtaa, menee vielä välit!

Muutama hetki -blogin Kaisulla (kuvassa) ei todellakaan ole rastoja, ne on kuulkaa ihan vain kiharat hiukset. Kaisusta vielä toinen juoru: hän osaa monia suomalaisia huumorimusiikin biisejä ulkoa. Suomalainen huumorimusiikki on muuten täysin aliarvostettu genre.

 

Lähiömutsi-blogin Hanne on nostalgikko. Häneen vetoaa kaikenlaiset ysärilastenohjelmat sun muut vanhat kulttuurintuotteet. Mutta yhdestä tietystä television nalleperheestä hän ei niin välitä. En kyllä kerro mistä, koska sellaista a lady never tells.

Lisäksi hää on just kirjoittanut Salamatkustaja-blogin Satun Unelmahommissa-kirjan. Aattelin ostaa päräyttää sen itsekin, vaikuttaa nimittäin melko inspiroivalta opukselta. 

Aamukahvilla-blogin Henriikka on juur tässä hetki sitten irtisanoutunut työstänsä ja pyörittää omaa firmaa. Hän aikoo vähän rillutella menemään tänä kesänä! Löytyykö nainen kenties Ibizalta beer bongin ääreltä (vaikuttaa just sellaselta beer bong muialta nääs). No, täytyy jäädä kyyläämään hänen blogistaan, minkälaista crazy bailausta on luvassa. 

 

Mua lemmitkö vielä Kustaa? -blogin Tiia miettii salaisesti, josko hän alkaisi tehdä huumor-podcastia. Itsehän olen seurannut hänen snäppiään/insta storyään jo vuosia, joten toivon enemmän kuin mitään, että näin kävisi.

Tai no, yhtä juttua toivon vielä enemmän: sitä, että Tiia alkaisi tehdä huumori-porcastia, johon Muutama hetki -blogin Kaisu (ks. yllä) laulaisi jinglet suomalaisilla huumorikappaleilla.

Kiitos kuvasta, Martti Lahtelan insta story. 

 

Isyyspakkaus-blogin Tommi väittää, että hän on tosikko. Hän ei kuulemma ole hauska. Mä olen aina luullut hänelle jutellessani nauravani hänen kanssaan, mutta nyt en kyllä tiedä, olenko nauranut ihan väärissä kohdissa ja vaikuttanut uskomattomalta moukalta. Joka tapauksessa, Tommi lupautui tulemaan mun kanssa videolle horisemaan samaan tyyliin kuin Visual diary -Ässän kanssa juteltiin.

Näette sitten, kumpi on oikeassa.

 

Mariieveronica-kanavan Veronica on innostunut Prisma-ajattelusta. Se ei ole mikään uskonlahko, vaikka aluksi luulin näin. Ilmeisesti se tarkoittaa sitä, että ihminen pyrkii kelailemaan ja heijastamaan eri tilanteissa muiden ihmisten näkökulmia ja ajatuksia. Veronica on nykyään juontaja NRJ:llä, ja kuulemma tästä on paljon hyötyä, kun jubailee välispiikkejä. 

The Variety Show -blogin Marian telkkari on siinä kunnossa, ettei siihen pysty asentamaan enää uutta ohjelmistoa. Miettikää, miten häpeällistä! Tv-bloggaaja, jonka televisio on vanha harppu! Tai siis eihän se mikään harppu ole, televisio se on, mutta kuitenkin. 

 

Emmi Nuorgam -blogin Emmillä taitaa myös olla jotain videontekomietteitä. Yritän kosiskella häntäkin vähän jorinoimaan mun kanssa. Koska siinä on kuulkaa hauska (ja skarppi) naikkeli. Lisäksi hällä on aika miellyttävä ääni. Miellyttävämpi kuin mulla. Se on tietenkin ikävää, koska luultavasti kaikki meidän tulevaisuuden videon katselijat vertailisivat meidän ääniämme ja ajattelisivat, että "onpa tuolla Juulialla kyllä ärsyttävä nasaaliääni, nyt kun ihan pääsee vertaamaan tuon Emmin sointuvaan ääneen".

Näinhän siinä kävisi.

Mutta joo! Oli kyllä ihan superhyvä Ping! Opin todella paljon kaikkea uutta ja kiinnostavaa blogi- ja vlogiskenestä sekä vaikuttajamarkkinoinnista. Ehkä niistä opeista vielä myöhemmin. Tai jos haluatte tietää heti, niin tsekatkaa vaikkapa Sanna Walleniuksen hyvä postaus aiheesta. Kiinnostava kuvaus tapahtumassa myös itse Minna Mänttärin blogissa

 

Itsehän en todellakaan sitten kirjoittanut tätä juoruilupostausta siksi, että olisin halunnut lesoilla, keiden kaikkien siistien tyyppien kanssa pääsin juttelemaan. En todellakaan. Mutta pidetään nämä juorut sitten meidän välisinä, ikävää, jos lähtevät kiertoon. 

 

 
Onko jotain muita mehukkaita juoruja? 

 

 

Lue myös:

Onhan bloggaaminen nyt täysin sairasta

 

 

 

Juliaihminen Facebookissa // Juliaihminen Instagramissa // Juliaihminen YouTubessa // Juliaihminen Bloglovinissa

 

 

Kommentit

Hanne / Lähiömutsi (Ei varmistettu) http://mutsiavautuu.com

Mehevä kattaus juoruja :D Olipa hauska tavata ihan nassutusten ja myöhiä somemaailmaa (ja kuohuviinitarjoilua). T. Ti-ti Nostalgikko

Juliaihminen
Juliaihminen

Todellakin! Oot parhaimman laatuista Pingviini-seuraa :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hahaa, kannattaa selvästi varoa, mitä päästää suustaan toimittajan kuullen :D Oli hauskaa! Pistetään videokuvaukset pydeen, ja katsotaan, kumpi on on vähemmän hauska ;)

Juliaihminen
Juliaihminen

Ehdottomasti :) :)

Mää kyl kuuntelisin Tiian huumoripodcastii! Toivottavasti oli siis ihan todenperäinen juoru eikä mikään pätemätön huhupuhe. Muuten tulee pettymys. En jotenkin tohon videohommaan oo (vielä) valmis, mut podcasteista tykkään. Ehkä siksi, et avokonttorissa voi työtä tehdessä kuunnella vaikka kenen jorinoita ja tehdä samalla töitä. Video ei samassa ympäristössä toimi. En pysty keskittymään niin moneen (visuaaliseen) asiaan, ja valitettavasti ne työt menee edelle... Joskus tosin pistän jonkun videon vaan pyörimään taustalle ja kuuntelen sitä vähän niin kuin podcastinä. Sunkin jotain videoita oon katsonut (tai siis kuunnellut?) sillee! Ja uskoisin et melkein kaikki videon sisällöstä on menny perille (tai mistäs mä tiedän miten upeat visut videolla oikeasti on ollut :D).

Juliaihminen
Juliaihminen

No just näin! Musta tuntuu, että tommosissa puhuva pää -tubetuksissa se kuva ei tuo paljon mitään lisää. Joskus olen yrittänyt jonkun Nicolas Cagen pään sinne väliin heittää, mutta enimmäkseen noi on tommosta podcastmaista kamaa. 

Itekin kuuntelen enemmän podcasteja kuin katson videoita. Pitäisi ottaa podcastin teko haltuun, se on hauska formaatti. Video on tähän mennessä vain tuntunut helpommalta, koska YouTube on niin äärimmäisen simppeli käyttöalustana.

Kiva että oot kuunnellut! <3

Anu89 (Ei varmistettu)

Tähän se on sit mennyt. Bloggaajat bloggaa kanssabloggaajille jotain juoruja. Ketä kiinnostaa oikeasti???

Juliaihminen
Juliaihminen

Täysin samaa mieltä!!!

Ennen oli paremmin. Kuukin oli pyöreämpi ja reikäleivän reikä pienempi. Kenen on vastuu ja miten käy lasten???

Missä olet Laura? (Ei varmistettu) http://www.missaoletlaura.fi

Jäin kiinni!

TAP TAP TAP TAP.

Mutta se Paprun keikka Imagen bileissä. Nevö foget - laik...nevö.

Juliaihminen
Juliaihminen

Se keikka on tatuoitu mun sialuuni. Mutta tosiaan, oon sun SP- ja SW-sisko (sääli-woohoo). Ei vain kestä, jos joku jää ilmaan roikkumaan!

Koskas mennään taas keikalle? ;)

Missä olet Laura? (Ei varmistettu) http://missaoletlaura.fi

Mää tuun minne tahansa missä saa (joutuu) taputtamaan.

Taru Mari
Stuff About

Aika meheviä juoruja! Näitä lisää. :D

Kommentoi