Edustamassa Alpun (ja lelun) kanssa

Juliaihminen

Olen viime aikoina alkanut ottaa Alppuliittoa kaikenlaisiin perjantaisin järjestettäviin pressitilaisuuksiin mukaan. Miltei 3-vuotias tyyppi osaa jo melko hyvin käyttäytyä, ja se tykkää nähdä uusia tyyppejä. (Mikään social butterfly hän ei kuitenkaan ole, eikä todellakaan suostu kenenkään muun syliin. Onhan hän sentään puoliksi savolainen!)

Viime perjantaina käytiin Food Market Herkun aamiaistilaisuudessa. On hieno homma, että Satokausikalenteri tekee Herkun kanssa yhteistyötä, sillä tämä tarkoittaa sitä, että kauden vihanneksia ja hedelmiä nostetaan esiin. Satokausityydytys on siis taattu. (Rakastan myös mestan Fresh Baria, josta saa smoothieita ja hedelmiä.)

Kun katselin tilaisuudesta otettuja pressikuvia, repesin täysin. Löysin yhden kuvan, jossa olemme minä ja Alppu.

Edustavana, kuten aina. 

Kyllä. Alpulla on viimeiset päivät ollut koko ajan hänen rakkain lelunsa mukana. Ja se lelu on tietenkin loppuun käytetty sähköhammasharjan pää. Hän myös nukkuu sen kanssa, luonnollisesti. Toivon, ettei tuo hammasharja ala missään vaiheessa kuiskuttelemaan Alpun korvaan jotain. Alkaisi olla vähän turhan kova Hohto-meininki.

My precioussssssss!

 

 

 

Kuvat: Sari Soininen

 

Lue myös:

Satokausityydytys on vahva tunne

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit

Minna-M (Ei varmistettu)

Meidän kolmevuotiaan yksi lemppari on hänen ”kalastusonkensa” eli rikkinäinen Reiman talvihaalarin jalkalenksu. I feel you.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihana! :D

Toisen roska todella on toisen aarre.

Kommentoi