Ennen kuin täytän 40

Juliaihminen

Olin toukokuussa aivan järjettömän hauskalla Tallinnan-matkalla kolmen ystäväni kanssa. Koska seura koostui häpeilemättömistä ja kommentointivalmiista smuiduista, päädyttiin yllättäen tekemään matkasta myös video, jolla jaamme ehdottomasti tärkeimmät ja syvällisimmät elämänohjeemme, eli asiat, jotka kannattaa tehdä tai oivaltaa ennen kuin täyttää 40. Ja tämä tuli siksikin sopivaan aikaan, että minä täytän sunnuntaina 31, joten neljääkymppiä kohti ollaan menossa!

Mukana siis Tiia ja Anna, jotka tekevät muun muassa hillitöntä Kaverin puolesta kyselen -podcastia (jota minä olen ollut aikoinaan konseptoimassa, joten suosittelen kuuntelemaan!) ja Saara, joka kirjoittaa maailman kivointa blogia

Videolta löytyy siis tällaisia helmiä:

Kysy aina deittailukumppaniltasi, mitä mieltä hän on naisten oikeuksista. (!)

Ennusta matkasi kulku shamaanikorteista. (?)

Kun tulet baarista kotiin, juo vettä niin pitkään, että oksettaa. (?!!)

Älä anna pojallesi nimeksi Lasse. (?!!!)

Katsokaa ja nauttikaa:

 

 

Oletteko kaikesta samaa mieltä?

 

Muista tilata mun YouTube-kanava ja katso myös nämä videot:

3 megamokaani

2 bloggaajaa puhuu bloggaamisesta

 

 

Kommentit

Nautin tästä syvästi. Erityisen tärkeä on tuo, ettei valittajalle kannata tyrkyttää ratkaisuja ja neuvoja. Ratkaisukeskeisyys pilaa aina kaiken! Erityisesti hyvän whinen. Kuuluu kanssakirota! Lisään omalla elämänkokemuksellani vielä seur. bonusohjeen: Jos luulet, ettet tarvitse leivänpaahdinta, olet väärässä. Se parantaa elämänlaatua jopa 100 %.

saarah
visual diary

EHDOTTOMASTI LEIVÄNPAAHDIN!!!!!!!

Tiia S (Ei varmistettu)

Kaiken leivän kuuluu kulkea paahtimen kautta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lähtökohtaisesti samaa mieltä, kanssakiroaminen on tärkeää.

MUTTA: jos samat valitukset jää luupille kohtuuttoman pitkäksi aikaa, saa ruveta neuvomaan. Ei välttämättä siksi, että niillä neuvoilla oikeasti ratkaistaisiin mitään (riippumatta siitä, ovatko ko. neuvot hyviä, eli voisiko ongelma edes teoriassa ratketa ko. neuvoja noudattamalla), vaan siksi, että valittajaa tulisi töytäistyä ulos valittamisen kierteestä. Kanssakiroaminen voi olla sangen tyydyttävää ja palkitsevaa, jolloin ihminen voi jättää ongelmansa ratkaisematta kun on saanut ne pahimmat höyryt ulos voivottelemalla.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Erityisen tärkeä on tuo, ettei valittajalle kannata tyrkyttää ratkaisuja ja neuvoja. Ratkaisukeskeisyys pilaa aina kaiken!" Ei näin! Ollaan ystäväni kanssa ihmetelty, että miksi tästä on tullut uusi vallitseva totuus! Me toivoittaisiin nimenomaan aina, että meille annettais ratkaisuja ja neuvoja silloin, kun meillä on ongelma. Mikään ei oo rasittavampaa kuin myötäily ja hymistely, silloinhan riittäis, et puhuis vain ittelleen :P Ylläriylläri, näyttää siis, et ihmisiä on tässäkin suhteessa moneen junaan :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Hyvää whineä ei tule pialata, se on jumalan tosi!!!

Ja leivänpaahdin, m m mmm! Se on yksi elämäni kulmakivistä. 

Anna Kaveri (Ei varmistettu) http://www.yle.fi/kpk

Ha ha haa, kyllä noita hörisemiani viinivinkkejäkin tärkein oivallus on pyrkiä hankkimaan NÄIN ihania ystäviä ympärille kuin videolla näkyy. Pehmentävät kaikenlaisia elämän töytäisyjä ja usein onkin sitten ihan smooth sailingia niiden seurassa!

Sniidi (Ei varmistettu)

Ihana ja hauska video, lisää näitä! Olisinpa teidän kaveriporukassa, vaikuttaa olevan kivaa :)

Idpe (Ei varmistettu)

Sanat sanat kuin edellä olevalla, ihana ja hauska video. Ootte onnekkaita kun ootte löytäneet toisenne ystäviksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Lempi kohtaukseni videolta on se, kun Anna näyttää, miltä lämmin skumppa maistuu. Tipuin aivan täysillä. Anna on niin hauska!!! Ja niin olette muutkin!

Kommentoi