Ennen kuin täytän 40

tärkeä oivallus2.jpg

Olin toukokuussa aivan järjettömän hauskalla Tallinnan-matkalla kolmen ystäväni kanssa. Koska seura koostui häpeilemättömistä ja kommentointivalmiista smuiduista, päädyttiin yllättäen tekemään matkasta myös video, jolla jaamme ehdottomasti tärkeimmät ja syvällisimmät elämänohjeemme, eli asiat, jotka kannattaa tehdä tai oivaltaa ennen kuin täyttää 40. Ja tämä tuli siksikin sopivaan aikaan, että minä täytän sunnuntaina 31, joten neljääkymppiä kohti ollaan menossa!

Mukana siis Tiia ja Anna, jotka tekevät muun muassa hillitöntä Kaverin puolesta kyselen -podcastia (jota minä olen ollut aikoinaan konseptoimassa, joten suosittelen kuuntelemaan!) ja Saara, joka kirjoittaa maailman kivointa blogia

Videolta löytyy siis tällaisia helmiä:

Kysy aina deittailukumppaniltasi, mitä mieltä hän on naisten oikeuksista. (!)

Ennusta matkasi kulku shamaanikorteista. (?)

Kun tulet baarista kotiin, juo vettä niin pitkään, että oksettaa. (?!!)

Älä anna pojallesi nimeksi Lasse. (?!!!)

Katsokaa ja nauttikaa:

 

 

Oletteko kaikesta samaa mieltä?

 

Muista tilata mun YouTube-kanava ja katso myös nämä videot:

3 megamokaani

2 bloggaajaa puhuu bloggaamisesta

 

 

Kommentit (10)
 1. Nautin tästä syvästi. Erityisen tärkeä on tuo, ettei valittajalle kannata tyrkyttää ratkaisuja ja neuvoja. Ratkaisukeskeisyys pilaa aina kaiken! Erityisesti hyvän whinen. Kuuluu kanssakirota! Lisään omalla elämänkokemuksellani vielä seur. bonusohjeen: Jos luulet, ettet tarvitse leivänpaahdinta, olet väärässä. Se parantaa elämänlaatua jopa 100 %.

  1. EHDOTTOMASTI LEIVÄNPAAHDIN!!!!!!!

   1. Kaiken leivän kuuluu kulkea paahtimen kautta.

  2. Lähtökohtaisesti samaa mieltä, kanssakiroaminen on tärkeää.

   MUTTA: jos samat valitukset jää luupille kohtuuttoman pitkäksi aikaa, saa ruveta neuvomaan. Ei välttämättä siksi, että niillä neuvoilla oikeasti ratkaistaisiin mitään (riippumatta siitä, ovatko ko. neuvot hyviä, eli voisiko ongelma edes teoriassa ratketa ko. neuvoja noudattamalla), vaan siksi, että valittajaa tulisi töytäistyä ulos valittamisen kierteestä. Kanssakiroaminen voi olla sangen tyydyttävää ja palkitsevaa, jolloin ihminen voi jättää ongelmansa ratkaisematta kun on saanut ne pahimmat höyryt ulos voivottelemalla.

  3. ”Erityisen tärkeä on tuo, ettei valittajalle kannata tyrkyttää ratkaisuja ja neuvoja. Ratkaisukeskeisyys pilaa aina kaiken!” Ei näin! Ollaan ystäväni kanssa ihmetelty, että miksi tästä on tullut uusi vallitseva totuus! Me toivoittaisiin nimenomaan aina, että meille annettais ratkaisuja ja neuvoja silloin, kun meillä on ongelma. Mikään ei oo rasittavampaa kuin myötäily ja hymistely, silloinhan riittäis, et puhuis vain ittelleen 😛 Ylläriylläri, näyttää siis, et ihmisiä on tässäkin suhteessa moneen junaan 🙂

 2. Hyvää whineä ei tule pialata, se on jumalan tosi!!!

  Ja leivänpaahdin, m m mmm! Se on yksi elämäni kulmakivistä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *