Epäsuositut mielipiteeni: Muraalit

muraali.jpg

muraali2.jpg

Mun sielussani asuu iso NIMBYilijä. Ottaisin kyllä takapihalleni selviytymisaseman, neulanvaihtopisteen, vammaisten hoitokodin (öö, miksi joku ei ottaisi, espoolaiset / kirkkonummelaiset menkää itseenne!) tai vaikkapa vankilan (tai siis miltei mun takapihallahan on jo vankila).

Mutta muraalit, niitä minä en näköpiiriini halua! Muraalivillitys on mennyt kuulkaa liian pitkälle. Aivan liian pitkälle. Nyt niitä tungetaan jokua jumalan nurkkaan ja koloon miettimättä kahta sekuntia, sopivatko ne vaikkapa 1950-luvun arkkitehtuuriin. Ei hyvää päivää! Ei hyvää yötä myös!

 

Se olikin sitten mun ainoa epäsuosittu mielipiteeni. Kaikki muut mun mielipiteeni ovat nimittäin tosi suosittuja!

 

Oliko jollakulla muulla joku epäsuosittu mielipide?

 

Kuvassa näette Tampereella bongaamani muraalin. Se oli mielestäni tehty tyylillä ja sen hyväksyin sisimmässäni.

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (42)
 1. En tiedä kehtaanko paljastaakaan, mutta on asioita, joissa ihailen Päivi Räsästä! Se on synkkä salaisuuteni. Toki on asioita, joiden suhteen en todellakaan ole samoilla linjoilla, ja siksi onkin iso sisäinen ristiriita, kun huomaan joissain kohdin olevani, että GO Päivi.

  Nyt olis kiva, kun Päivi kommentoisi tähän alle sinun kysymykseesi, koska hänellä lienee paljon näitä kokemuksia.

  1. Ymmärrän tuskasi!!

   Oli pakko fanittaa Päiviä mm. silloin, kun hän esiintyi Pelimiehessä. Itseironiaa löytyi. Lisäksi mua nauratti jumalattomasti, kun Päivi hälytettiin silloin ennen joulua kesken istunnon auttamaan erästäkin persujen avustajaa, joka oli vetänyt itsensä kunnon tuubaan.  

   1. Meitä on enemmänkin! Mustakin Päivissä on jotakin sellaista mitä vähän fanitan. Sinnikkään ja aikaansaavan oloinen nainen. Enkä mäkään jaa hänen ajattelutapaansa monissa asioissa!

 2. No, epäsuosittu mielipiteeni on, että ulkoilu ihan vain ulkoilun vuoksi koska pitäähän nyt ihmisen ulkoilla on a) tarpeetonta ja b) hitokseen tylsää. Mielipiteeni ei ole muuttunut vaikka olen kohta kolmivuotiaan nakeron äiti.

  En ymmärrä miksi ulos meneminen olisi joku itseisarvo. Ei meidän sisäilmassamme ole mitään vikaa että ulos täytyisi mennä jotenkin paremman ilman perässä. Käyn kyllä ulkona lapsen kanssa aina silloin kun suunnitelmissa on jotain aktiviteettia joka tapahtuu ulkona, laskemme mäkeä ja käymme metsäretkillä ja lisäksi hoidamme arkiset menot/päikkymatkat useimmiten kävellen. Mutta että päivään pitäisi ehdottomasti sisällyttää sellaista arvoylppöläistä ulkona olemista ihan vain siksi että ollaan ulkona koska ulkoilu on terveellistä niin ehei. Meidän perheessä valinta tehdä palapeliä olkkarin lattialla on ihan yhtä ok.

  1. Eikös nykyään asia nähdä niin että sinne ulos mennään just siks että ei ole niin puhdasta ku sisällä. Vastustuskyky kehittyy kun altistuu erilaisille bakteerikannoille esim. metsäympäristössä. Siksi ulkoilu on tarpeellista välillä ihan sen itsensä takia, jos ei vaikka tuollaisia mainitsemiasi aktiviteetteja ole säännöllisesti.

   1. Itse asiassa jos olen oikein ymmärtänyt, niin pelkkä ulkoilu kaupungissa hiekkalaatikolla ei vielä riitä tähän. Pitäisi ulkoilla maaseudulla tms., jossa on monimuotoisesti erilaisia kasveja.

    1. Eiköhän se riitä, että lapsi silloin tällöin imasee keittiön lavuaarin tulppaa tai ottaa pienen maistiaisen vessaharjasta.

  2. Muistan kyllä lapsuudesta sen, että joka päivä piti ulkoilla. Silloin kyllä ärsytti, nykyään ei enää. Jos viettää koko päivän sisällä, on olo homeinen, ärsyyntynyt ja tunkkainen. Raittiin ilman hengittäminen ja ulkoilu auttaa ja virkistää, mutta toki tämä on vain oma kokemukseni. Jos itselläni olisi lapsi, toimisin heidän kanssaan kuten itseni: veisin päivittäin ulos, sillä en haluaisi heidän rypevän niissä fiiliksissä, jotka itselle tulevat sisällä muhiessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *