Harmaa auto

harmaa auto.jpg

Viimeisen kuukauden aikana yksi on ollut ylitse muiden: harmaa auto.

Harmaa auto on ajanut päiväkodissa, museoissa, Tallinnassa, kylvyssä ja mun saappaassani. ”Missä on harmaa auto?” kuuluu hätäinen parkaisu, mikäli se ei ole illalla sängyssä, sillä harmaan auton kanssa myös nukutaan. 

harmaa auto2.jpg

Harmaan auton ”kyytiin” pääsee reissaamaan milloin mikäkin harmaan auton arvoiseksi koettu esine, kuten:

– kivi

– tipu

– mustikka (”muttikka”)

– pastilli (”pattilli”)

– simpukka

– possu (”pottu”)

– skumppapullon korkin metalliosa

– kolikko

 

Katsotaan, kuinka pitkään harmaa auto pysyy prioriteettilistan ykkösenä. Välillä nimittäin aurinkolasit ja kypärä ovat kilpailleet suosiosta harmaan auton kanssa. 

 

Lue myös:

Reppuun pakataan vain tärkeimmät

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (2)
  1. Tyttären tyttärellä se on ”minun tääkeä, vanha pikkuinen nukke”. Kaikki määreet vähän huonoja: vanha = tyttären vanha, alkaa olla hyvin resuinen, kangasvartalo likainen ja monesta kohtaa rikki hiipunut; pikkuinen = no on, todella vaikeasti löydettävissä välillä ja tääkeä = se on silti vaan pakko löytää, kun tilanne vaatii!

  2. Loppuu superlatiivit sun blogin kanssa.
    Naurattaa, välillä haikeuden kyynelten läpi, sun lapson arkea, juhlaa sekä juhlavaa arkea kuvaavat jutut. (Toki kaikki muutkin:)) Itse olin niin pässi nuorena äitinä, että kaikki tämänkin postauksen kaltaiset finessit meni täysin ohi jälkeä jättämättä. Olin kakara joka otti äitiyden ja lapsen itsestäänselvyytenä. Ne on ainoat ajat ja asiat joita elämässä katkerasti kadun, vaikka lapsosta supertyyppi tulikin. Äipästä huolimatta;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *