Hei kulttuurimamat, perjantaina (huomenna) tavataan!

Juliaihminen

Hei kaikki, jotka olette ilmoittautuneet kulttuurimamojen tapaamiseen täällä tai laittaneet mulle sähköpostia. Haluan vielä muistuttaa, että huomenna perjantaina näemme Kiasmassa klo 11. Mikäli et ehdi yhdeksitoista, niin löydät vellovan äiti+vauvamassan näyttelystä tai sitten kello 13 eteenpäin Köketistä, josta olen varannut meille tilan (mielikuvituksellisesti nimellä Julia Thurén). 

Ja jos et ole ilmoittautunut tai edes kuullut koko tapahtumasta, mutta orastava kiinnostus heräsi: Noin kolmisenkymmentä naikkelia kokoontuvat vauvojensa kanssa Kiasmaan katsomaan Mona Hatoumin näyttelyn, minkä jälkeen suuntaamme lounastelemaan Senaatintorin viereiseen vauvaystävälliseen Köketiin. Tutustutaan saman henkisiin ihmisiin, jubaillaan vauvoista ja yhteiskunnasta ja kaikesta siitä, mistä ihmiset nyt yleensä tykkää puhua. Uskon, että tämä voi olla monen kauniin ystävyyssuhteen alku. Huumori on omituista mutta niin on myös koko tapaaminen.

Vielä mahtuu mukaan hyvin! Ja jos jostain syystä et pääsekään, vaikka olet ilmonnut, niin ei huolta, en ole pitänyt tarkkaa lukua (et joudu Julian viholliset -listalle) ja ajattelin järjestää tällaisen tapaamisen uudestaankin.

Mut tunnistaa Kiasman aulassa siitä, että näytän vähän rönttöisemmältä kuin näissä kuvissa (jotka on otettu Emman edessä, ei Kiasmasta). Yritän myös seurailla vaikka tämän postauksen kommentointia, mikäli joku ei löydä paikalle. Laittaisin muuten mun puhelinnumeron tähän, mutta tiedän, että joku haluaa kuitenkin soitella mulle jotain "haluan spänkkäillä sinua pitkällä mustalla nahkaruoskalla" -puheluita. Enkä siis tarkoita teitä, jotka olette tulossa kulttuurimamojen taidetreffeille. Tai no, mistä sitä koskaan tietää. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita!

 

Nähdään huomenna ystävät! <3

 

 

Kommentit

Annastiina1 (Ei varmistettu)

Kuulostaapa kivalta! Harmi että asun Tukholmassa.

Juliaihminen
Juliaihminen

Toi lause on oxymoron: "Harmi että asun Tukholmassa."

Asuapa Tukholmassa!

Annastiina1 (Ei varmistettu)

Haha, niinpä. Yleensä ei harmita :)

chaura
Misplaced

Jestas, 30?? Uhka vai mahdollisuus? :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!

(Oon varannut Köketistä sen koko lastenriekkumistilan. Mutta ahdasta voi tulla silti! :)

piia_ (Ei varmistettu)

Saako tulla ilman jälkikasvua vai joutuuko kokemaan hyljeksintää? Olis mieletön tilaisuus lähteä yksin hurvittelemaan ja jättää lapsonen isänsä hoiviin potemaan tämän päivän rokotteen tuomaa kärsimystä.

Juliaihminen
Juliaihminen

Todellakin saa!! Et koe hyljeksyntää, vaan suurta kateutta! :D

HableConElla (Ei varmistettu)

Hei mä näin tän vasta, vieläkö saa ilmoittUtua? :) mama+6kk

Juliaihminen
Juliaihminen

No mutta tietenkin!

Muro (Ei varmistettu)

Voi ei, pitääkö tässä ryhtyä kulissilapsen etsintään? Omaa ei ole, mutta hauskalta kuulostaa tämä tapaaminen.

Juliaihminen
Juliaihminen

Otat kato baby born -nuken ja paijaat sitä vakava ilme naamalla.

Eikun oikeasti, siis todellakin saa ja kuuluu tulla, vaikkei olisi beeboa. Munkin kotimamajengissä on pari beebotonta, tai siis en jaottele ihmisiä siten, vaan ennemminkin niin, että on vain joukko hyviä tyyppejä.

Muro (Ei varmistettu)

Kiitos :) Mieluusti tulisin, mutta olen kyllä töissä, joten ei pysty. Mutta kiinnostavia juttuja kirjoitat beebottomallekin. :D

Sanna-Leena
Ensitanssi

Minä haluan tulla mutta helvetti kun pitää käydä töissä! Aargh! 

Juliaihminen
Juliaihminen

Ei hitto! Toi on raskaana olemisessa pahinta! Haluais jo solahtaa siihen lattemamaelämään (koska siellä ne ajatukset kuitenkin on) mutta sitten pitää jotain ihme duunia vääntää! Buu!

Olin ilmoittautunut, mutta laskettuaika on niin korvilla ja vähän sellainen olo, että taidan pysytellä sairaalan läheisyydessä. Muuten olisin täältä Tampereelta lähtenyt tulemaan. Ensi kertaan siis :)

grey83 (Ei varmistettu)

Miksi, oi miksi en asu Helsingissä? Tää ois ollu niin kiva juttu että oisin lähtenyt matkaan vaikka silmäpussit on jo polvissa!

Meriiiiii (Ei varmistettu)

Me ei varmaan päästä tulemaan, koska flunssa pitää otteessaan ja ihmeparantumista ei kuulu :( . Toivottavasti tulee uusi möötte!!

Joia (Ei varmistettu)

Edelleen oon hurjan innostunut tästä jutusta mutta koska tämä mun armas viisiviikkoiseni on viimepäivinä jättänyt nukkumisasiat hieman vähemmälle, ei tämä zombiemama nyt oikein kykene mihinkään kodin ulkopuoliseen menoon (jos nyt joka hetki edes kodin sisäiseenkään...).
Mutta pliispliis jotain vastaavaa vaikka jo heti alkuvuodesta?

Kniia (Ei varmistettu)

Voi harmi kun me ei päästy! Kotona podetaan flunssaa, surkeeta menoa. Toivottavasti päivä oli mahtava ja jos uusintaa luvassa, mielellämme tultaisiin kyllä!

Pax
Liikehdintää

Tekeytyikö tästä joku ryhmä? Seuraavaa odotellessa. :)

Kommentoi