Hei kulttuurimamat, perjantaina (huomenna) tavataan!

taidemuseo emma.jpg

Hei kaikki, jotka olette ilmoittautuneet kulttuurimamojen tapaamiseen täällä tai laittaneet mulle sähköpostia. Haluan vielä muistuttaa, että huomenna perjantaina näemme Kiasmassa klo 11. Mikäli et ehdi yhdeksitoista, niin löydät vellovan äiti+vauvamassan näyttelystä tai sitten kello 13 eteenpäin Köketistä, josta olen varannut meille tilan (mielikuvituksellisesti nimellä Julia Thurén). 

Ja jos et ole ilmoittautunut tai edes kuullut koko tapahtumasta, mutta orastava kiinnostus heräsi: Noin kolmisenkymmentä naikkelia kokoontuvat vauvojensa kanssa Kiasmaan katsomaan Mona Hatoumin näyttelyn, minkä jälkeen suuntaamme lounastelemaan Senaatintorin viereiseen vauvaystävälliseen Köketiin. Tutustutaan saman henkisiin ihmisiin, jubaillaan vauvoista ja yhteiskunnasta ja kaikesta siitä, mistä ihmiset nyt yleensä tykkää puhua. Uskon, että tämä voi olla monen kauniin ystävyyssuhteen alku. Huumori on omituista mutta niin on myös koko tapaaminen.

Vielä mahtuu mukaan hyvin! Ja jos jostain syystä et pääsekään, vaikka olet ilmonnut, niin ei huolta, en ole pitänyt tarkkaa lukua (et joudu Julian viholliset -listalle) ja ajattelin järjestää tällaisen tapaamisen uudestaankin.

emma espoo.jpg

Mut tunnistaa Kiasman aulassa siitä, että näytän vähän rönttöisemmältä kuin näissä kuvissa (jotka on otettu Emman edessä, ei Kiasmasta). Yritän myös seurailla vaikka tämän postauksen kommentointia, mikäli joku ei löydä paikalle. Laittaisin muuten mun puhelinnumeron tähän, mutta tiedän, että joku haluaa kuitenkin soitella mulle jotain ”haluan spänkkäillä sinua pitkällä mustalla nahkaruoskalla” -puheluita. Enkä siis tarkoita teitä, jotka olette tulossa kulttuurimamojen taidetreffeille. Tai no, mistä sitä koskaan tietää. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita!

 

Nähdään huomenna ystävät! <3

 

 

Kommentit (20)
 1. Annastiina1
  1.12.2016, 08:54

  Kuulostaapa kivalta! Harmi että asun Tukholmassa.

  1. Toi lause on oxymoron: ”Harmi että asun Tukholmassa.”

   Asuapa Tukholmassa!

   1. Annastiina1
    5.12.2016, 21:08

    Haha, niinpä. Yleensä ei harmita 🙂

 2. Jestas, 30?? Uhka vai mahdollisuus? 😀

  1. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!

   (Oon varannut Köketistä sen koko lastenriekkumistilan. Mutta ahdasta voi tulla silti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *