Helmikuu oli pullaa, aurinkoa ja pieniä pettymyksiä

Juliaihminen

Helmikuu, mainio kuukausi. Alppu täytti kaksi, minä täytin apurahahakemuksia ja ystävät täyttivät meidän vapaa-ajan, joskin vapaa-aikaa oli tavallista vähemmän. Mutta silloin kun sitä oli, siitä nautittiin!

Helmikuussa:

- Syötiin Runebergintorttuja ja laskiaispullia. Laskiaistiistiana syötiin jopa hernekeittoa ystävämme Marian luona <3

- Pulkkailtiin ja rattikelkkailtiin antaumuksellisesti.

- Alppu oli neljä päivää kipeänä kotona

- Minä opettelin yrittämistä. Laskujen kirjoittaminen, kaiken maailman rekistereihin liittyminen ja koko alv-systeemin tajuaminen kesti aikansa. Mutta nyt se tuntuu tietenkin jälkikäteen täysin helpolta. Olisi ollut upeaa, jos yritysneuvonnassa oltaisiin käyty nämä läpi sen sijaan, että siellä hinkattiin jotain paria pilkkua mun liiketoimintasuunnitelmastani.

- Sain starttirahen!

- Kävin leffassa katsomassa sekä Phantom Threadin että Blues Brothersin. Hitto kun ehtisin käydä katsomassa Call Me By Your Namen. Olen vain tyytynyt kuuntelemaan sen soundtrackia.

- Olen kuunnellut myös pelottavan paljon Twin Peaksin soundtrackia.

- Vietin kertakaikkisen auvoisia perjantai- ja lauantaipäiviä erinäisten naisten ja lasten kanssa.

- Kävin Kiasmassa, Helsingin kaupunginmuseossa ja Emmassa.

- Mokailin aikataulujen kanssa ja häpeä korvensi sielua.

- Olin syvästi pettynyt itseeni, kun haksahdin lahjoittamaan siihen Brother Christmasin keräykseen, jossa kerättiin rahaa sille perheelle, jonka lapset oli kuolleet auto-onnettomuudessa ja joilta sen takia loppui kotihoidontuki ja lapsilisät seinään. Kaikki nämä vuodet kelasin, että tuo on epäilyttävä ukkeli ja että kannattaa lahjoittaa mieluummin jonkun läpinäkyvän ja luotettavan tahon kautta ja sitten viime metreillä kuitenkin haksahdin tuuttaamaan rahaa. Toivon ja uskon syvällä sialussain, että ne rahat meni perille eikä BC:n shampanjan juomiseen jahdin kannella.

- Olin syvästi myös pettynyt itseeni, kun en meinannut saada pipoa ja hanskoja pysymään lapseni käsissä ulkona pakkasella. Hän luultavasti tekisi jonkun suicide by freezen, jos vain antaisin luvan. En anna.

- Skippasin viime hetkellä kahdet eri kirjanjulkkarit, se jäi vähän harmittamaan, mutta väsymys vei voiton.

- Aloin katsoa The Crownia Netflixistä. Se on hyvä!

- Aloin katsoa myös Silicon Valleytä HBO:lta. Aluksi olin sitä mieltä, että minähän en neljästä ukkelista kertovaa semi-sovinistista sarjaa katso, mutta se oli liian hauska, joten nyt mennään jo kolmatta kautta.

- Vietin paljon pitkiä iltoja meidän toimistolla (yllä). 

- Näin aurinkoa enemmän kuin moneen kuukauteen.

- Alppu alkoi myös puhua kolmen lauseen sanoja, mikä toi uutta vivahdetta meidän keskusteluihin. 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä ei pidä soimata itseäni siitä, että on ensisijaisesti päättänyt uskoa hyvää jostain tyypistä. Itsesyytökset kannattaa aloittaa vasta, jos päätyy lahjoittamaan myös jatkossa samalle partahepulle. Fool me once, jne.

Juliaihminen
Juliaihminen

Joo, mutta kyllä mä aion vastedes vaan laittaa rahnani jonkun fiksun järjestön kautta. (Kuten olen aina ennen tehnytkin.) Hyväntekeväisyys on muutenkin jotenkin ongelmallista, niin pitää yrittää hoitaa se mahdollisimman luotettavan ja läpinäkyvän tahon kautta. Mutta kerrasta opin! :)

Susaanna (Ei varmistettu)

Lahjoitin minäkin BC:lle.. Mutta ajattelen positiivisesti, että ehkä mun rahat (ainakin suurin osa) kuitenkin menivät jollekin avuntarvitsijalle. Nyt vaan ällöttää toi BC, kun se on niin törkeen rumia ajatellut/kirjoitellut muista ihmisistä.

Juliaihminen
Juliaihminen

Just tämä!

Tiia S (Ei varmistettu)

The Crownin eka tuotantokausi oli hyvä, mutta toinen on lähtenyt käyntiin tahmeasti enkä ole jaksanut sitä enää katsoa.. Alpun rukkasiin suosittelisin kokeilemaan sellaisia klipsejä, joilla rukkasen saa takkiin kiinni. Meillä on sellaiset ja niitä ei meinaa aikuinenkaan saada irti! :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Mä olen vasta ykköskaudella!! Mutta se on onneksi hyvä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eihän sitä BC:tä ole vielä edes todistetusti tuomittu mistään?? Mun mielestä (nettikeskusteluita seuranneena) ei voi vielä vetää johtopäätöksiä mihinkään suuntaan.

Juliaihminen
Juliaihminen

Mun mielestä siitä Hesarin jutusta sai kyllä tarpeeksi kattavat tiedot siitä, että tyyppi on totaalinen kusipää, enkä halua että mun rahoilla nostetaan hänen brändiään senttiäkään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sehän on sana sanaa vastaan, ei Hesarillakaan ollut esittää todisteita mistään. Ne vaan valtamediana ja 'uskottavana' lähteenä saa loattua kenen tahansa maineen mikäli haluavat.

Shhhei (Ei varmistettu)

Näin minäkin ajattelin - kunnes luin lisää BC:n lähettämiä yksityisviestejä. Jos laitetaan sikseen se, että onko yksityisviestien julkaiseminen ylipäätään laillista tai hyvän tavan mukaista ja keskitytään vain siihen mitä BC viesteissään sanoo niin en mitenkään voi enää pitää häntä luotettavana :/ Puolustus "yksityisviesti jonka kirjoitin läpällä, en tarkoittanut mitä sanoin" on myös huono. Olkoonkin, että kavereiden kanssa voi heittää kaikenlaista läppää niin missä tilanteessa tuollaiset läpät ovat millään tasolla hyväksyttäviä? Mielestäni ei missään ja kertoo myös tyypin arvomaailmasta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kääk, mistä tyyli-idoli Raisan pipo on?! Tuon värinen pipo ollut hakusessa ikuisuuden.

Shhhei (Ei varmistettu)

Eikös tuo ole Samujin Chunky beanie persikka? :) Ainakin omani on ihan tuon näköinen.

Shhhei (Ei varmistettu)

Ahh katsoinkin väärää pipoa, eli unohtakaa :D

Kommentoi